Home Homepage Sharp a prezentat Corner R, un smartphone cu display rotunjit la colţuri

Sharp a prezentat Corner R, un smartphone cu display rotunjit la colţuri

0

Compania Sharp a prezentat un concept de smartphone, denumit Corner R, care prezintă display curbat, dar este display-ul convenţional, ci o curbură la colţuri, după cum se poate observa.

Sharp are o reputaţie pentru producerea unor dispozitive cu o margine foarte mică, un astfel de exemplu fiind, conceptul Aquos Crystal, dar acum au mers şi mai departe.

Nu numai că smartphone-ul Sharp Corder R are acea margine extrem de mică, sporind aria de acţiune a display-ului, acum avem un dispozitiv cu arie activă cu o margine rotunjită.

Acest concept foloseşte tehnologia Free-Form Display, care permite tăierea panourilor IGZO LCD în diferite forme, în funcţie de design-ul dorit.

În afară de această nouă caracteristică, display-ul de 5,2 inch, cu o rezoluţie de 1080p, se evidenţiază prin modul în care display-ul funcţionează în ciuda formei pe care o are.

Sharp întâmpină dificultăţi în trecerea tehnologiei Free-Form Displays din stadiul de concept în stadiul de comercializare. Nu este un produs propriu-zis, dar rămâne de vâzut dacă acesta va reuşi să ajungă pe piaţă, cât şi sub ce formă.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version