Home Divertisment Aplicaţii Uber a refăcut aplicaţia pentru a oferi o navigare îmbunătăţită în timpul...

Uber a refăcut aplicaţia pentru a oferi o navigare îmbunătăţită în timpul curselor

0

Cei care folosesc serviciul Uber sunt sfătuiţi să îşi actualizeze aplicaţia.

Compania a refăcut „de la zero” aplicaţia, iar acum utilizatorul beneficiază de mai multe elemente vizuale şi funcţionalităţi care primit a facilita şi mai mult călătoria.

Noua aplicaţie va permite Uber să ofere o estimare pentru toate serviciile sale, respectiv UberX, UberPool şi UberLux, atunci când un client selectează destinaţia.

Noua aplicaţie aduce şi o funcţionalitate nouă, pe care Uber a denumit-o „on trip feed”. Această funcţionalitate permite accesarea rapidă a unor informaţii despre şofer, permite partajarea cursei şi timpul astimat al cursei tuturor prietenilor tăi. Mai mult, există posibilitatea de a împărţi un Uber cu alt călător.

Uber promite că versiunile noi ale aplicaţiei vor include a varietate mai bogată de informaţii, precum recenzii pentru restaurante, ghiduri locale şi chiar filtre Snapchat.

Navigarea a fost refăcută în totalitate. Acum, pe lângă posibilitatea de a alege puncte ca fiind destinaţia finală, cu ajutorul aplicaţiei poţi alege şi oameni. Este o funcţionalitate extrem de utilă dacă te afli într-un oraş pe care nu îl cunoşti.

Uber va determina şi rutina clientului, iar cei care urmează zilnic un traseu, vor primi sugestii prin funcţionalitatea „shortcuts”.

Compania spune că pe viitor, utilizatorii îşi vor putea integra clendarul propriu în apliaţia Uber. Asta înseamnă că viitoarele întâlniri sau evenimente vor apărea la „shortcuts”.

Uber spune că refacerea aplicaţia a fost realizată tocmai în ideea în care „timpul este un lux”. Noua aplicaţie are scopul de a eficientiza timpul utilizatorului. Acesta va fi disponibil pe iOS şi Android începând de astăzi.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version