Home Divertisment Aplicaţii Vânzările de pe mobil s-au dublat de la an la an de...

Vânzările de pe mobil s-au dublat de la an la an de Black Friday – Aplicaţiile câştigă teren

0

Campania Black Friday 2016 a fost surprinzătoare nu doar pentru clienţi, ci şi pentru companii. Statisticile Fashion Days de anul acesta arată că românii au făcut cumpărături în valoare de 17 milioane de lei de Black Friday, totul numai prin comenzi online.

În plus, 56% din totalul vânzărilor a venit de pe aplicaţiile mobile Fashion Days (iOS şi Android), mai exact de trei ori mai mult faţă de anul trecut.

Traficul cumulat, desktop, mobile şi aplicaţii, în shopul Fashion Day este de 2,5 ori mai mare faţă de ediţia Black Friday 2015. Un lucru extrem de interesant este acela că deşi 77% din traficul total a venit de pe desktop şi variantele mobile ale site-ului, 56% din vânzările totale au fost realizate din aplicaţiile mobile.

De pe aplicaţia iOS Fashion Days s-au înregistrat 60% din vânzări, iar de pe Android doar 40%. Datorită campaniei de Black Friday 2016, aplicaţia Fashion Days a reuşit să surclaseze aplicaţii precum Instagram sau Snapchat, cu peste 50.000 de downloadari, ocupând locul 2 în top descărcări.

Cel mai scump produs vândut de Fashion Days Black Friday 2016 este o geantă Prada de 6500 lei, iar alte branduri de lux de succes în magazinul online sunt Valention, Red Valentino, Stella McCartney, Dolce&Gabbana, Burberry, Miu Miu şi altele.

Chiar dacă publicul masculin a crescut cu 10% faţă din 2015, preponderent au comandat femeile, acestea reprezentând un procent de 60%.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version