Home Homepage 6 dispozitive Huawei vor primi Android 7.0 Nougat în primul trimestru al...

6 dispozitive Huawei vor primi Android 7.0 Nougat în primul trimestru al anului 2017

0

Posesorii dispozitivelor Huawei, care abia așteaptă să primească actualizarea Android 7.0 Nougat, află dăcă se numără printre cei care vor primi actualizarea la începutul anului 2017.

Compania a confirmat un număr de 6 modele de dispozitive Huawei care vor primi actualizarea Android 7.0 Nougat în primul trimestru al anului 2017.

Smartphone-uri care vor fi actualizate la Android 7.0 N sunt Huawei Mate 8Huawei P9Huawei P9 PlusHuawei P9 LiteHuawei Nova și Huawei Nova Plus.

Dispozitivele vor avea și noul EMUI 5.0, care este software-ul care aduce cea mai bună experiență de utilizare pe dispozitivele Huawei, de până acum.

Huawei nu a oferit o dată exactă când actualizarea va începe să ajungă la utilizatori. Este evident faptul că dispozitivele nu vor primi actualizarea toate în același timp, ci în etape.

Posesorii celorlalte dispozitive Huawei, inclusiv sub-brand-ul Honor, asta nu înseamnă ca nu vor primi niciodată actualizarea Android 7.0 Nougat, ci Huawei nu a oferit încă nico informație. Rămâne de urmărit când Huawei va face anunțul și pentru altă serie de dispozitive.

Vă vom ține la curent pe măsură ce obținem mai multe informații.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version