Home Homepage Samsung Galaxy S8 va oferi selfie-uri mai bune mulţumită funcţiei Smart AF

Samsung Galaxy S8 va oferi selfie-uri mai bune mulţumită funcţiei Smart AF

0

Samsung a achiziţionat recent marca înregistrată „Smart AF”, iar informaţia a fost descoperită la European Union Intellectual Property Office (Biroul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală).

Împreună cu numele, lista de mărci dezvăluie, de asemenea, că titlul va fi asociat cu „dispozitive mobile, smartphone-uri, tablete, calculatoare, camere fotografice cu auto-focus pentru telefoane mobile, smartphone-uri”.

Desigur, nu este menţionat Galaxy S8 sau o componentă de cameră frontală cu o anumită denumire, dar cel mai probabil, potrivit rapoartelor din ultima perioadă, Samsung va lansa un Galaxy S8 cu cameră frontală ce va conţine tehnologia „Smart AF”.

Nu ştim pentru moment ce face cu exactitate Smart AF, deşi autofocusul pe faţă ar putea fi un punct de plecare. Dacă se dovedeşte a fi adevărat, acesta ar putea fi un alt factor diferenţiator pentru smartphone-ul flagship pe care Samsung îl va lansa în 2017.

Prima publicaţie care a lansat zvonul că Galaxy S8 va avea funcţionalitatea autofocus AF a fost ETNews, site ce a oferit de-a lucrul timpului informaţii neoficiale, care s-au dovedit în final a fi reale, despre dispozitivele mobile lansate de producătorii sud-coreeni, fie că vorbim despre Samsung sau LG.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version