Home Divertisment Aplicaţii WhatsApp va permite editarea sau anularea mesajelor, fotografiilor şi video-urilor trimise

WhatsApp va permite editarea sau anularea mesajelor, fotografiilor şi video-urilor trimise

0

Un viitor update de la WhatsApp se pare că va adăuga o funcţie care poate scoate rapid utilizatorii din potenţiale situaţii penibile. O versiune beta indică faptul că, destul de curând, utilizatorii vor putea să anuleze şi să editeze mesajele gata trimise.

Dacă destinatarul nu a văzut deja mesajul, vei putea pretinde că acea corespondenţă nici nu a existat vreodată.

În prezent, pe WhatsApp poţi să ştergi doar mesajele trimise la nivel local. Aşadar, dacă te vei afla în viitor într-o situaţie regretabilă, poţi anula mesajul, îl poţi edita şi îl poţi retrimite sau îl poţi sterge definitiv.

La fel ca în cazul Skype şi al altor servicii de mesagerie instant, utilizatorii WhatsApp pot să retragă sau să editeze un mesaj care deja a fost transmis prin spaţiu cibernetic.

O astfel de funcţie este mai mult decât utilă şi necesară. Se mai zvoneşte că, în afară de anularea şi editarea mesajelor text, utilizatorii vor putea să anuleze chiar şi imagini şi video-uri.

Pentru moment, nu există nimic care să garanteze aceste funcţii, dar suntem cu ochii pe WhatsApp şi revenim cu detalii de îndată ce acestea vor fi făcute publice.

Ce părere ai despre aceste funcţii pe care WhatsApp doreşte să le implementeze? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version