Home Homepage Samsung ar putea lansa Galaxy S8 în aprilie la New York

Samsung ar putea lansa Galaxy S8 în aprilie la New York

0

Cu toţii aşteptăm cu sufletul la gură lansarea noului flagship de la Samsung, mai ales după cel mai mare eşec din istoria pieţei de smartphone-uri din întreaga lume, retragerea de pe piaţă a phabletului Galaxy Note 7.

În ultimii ani, Samsung ne-a obişnuit cu lansarea smartphone-urilor din seria Galaxy S la Mobile World Congress, eveniment major de tehnologie ce are loc an de an în Barcelona, Spania, în perioada februarie-martie.

În 2017, MWC va începe în data de 27 februarie şi se zvonea până la acest moment că Galaxy S8 va fi lansat în cadrul evenimentului, la fel cum s-a întâmplat şi cu Galaxy S7 / S7 Edge anul acesta. Totuşi, primim acum o nouă informaţie care indică faptul că gigantul sud-coreean ar putea amâna lansarea flagship-ului Galaxy S8 pentru luna aprilie, când va susţine un eveniment special la New York, potrivit SamMobile. 

După eşecul Note 7, fanii Samsung nu îşi doresc ca producătorul să se grăbească cu lansarea noului flagship şi mai ales nu vor să mai aibă de-a face cu smartphone-uri retrase de pe piaţă. Acest lucru pune mare presiune pe umerii Samsung, care doreşte să lanseze pe piaţă un Galaxy S8 fără cusur, dar acest lucru ar putea presupune o amânare a lansării pentru luna aprilie.

Se discută deja despre faptul că Samsung a stabilit cauza problemei Note 7 şi că vrea să ţină departe de ochii curioşilor planurile de bătaie pentru Galaxy S8. Compania speră să recapete încrederea consumatorilor în brand, motiv pentru care pare să fie foarte atentă la următoarea lansare.

Chiar dacă Galaxy S7 / S7 Edge au fost lansate în Barcelona la MWC 2016 şi ne aşteptăm ca Galaxy S8 să vină pe piaţă în aceeaşi perioadă, la noua ediţie a aceluiaşi eveniment, preferăm să asistăm la o lansare a flagship-ului mai târziu, în aprilie la New York, pentru a ne asigura că nu mai prezintă aceleaşi probleme cu Note 7 sau altele şi mai grave.

Tu ce părere ai despre amânarea lansării Galaxy S8? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version