Home Homepage Samsung face publice rezultatele investigaţiei Galaxy Note 7 la mijlocul acestei luni

Samsung face publice rezultatele investigaţiei Galaxy Note 7 la mijlocul acestei luni

0

În luna decembrie a anului trecut aflam că Samsung a ajuns la o concluzie în urma anchetei situaţiei Galaxy Note 7, dar nu ni s-a transmis când ne va vorbi gigantul sud-coreean despre cauzele exploziilor dispozitivelor.

Iniţial, Samsung a spus că problema dispozitivelor ţine de un defect al bateriei, dar când a retras pentru a doua oară produsul de pe piaţă a conştienţizat că modelele cu baterii noi au continuat să explodeze. În urmă cu doar câteva luni, la doar două luni de la lansare, Galaxy Note 7 a fost retras definitiv de pe piaţă.

Samsung a declanşat la acel moment o anchetă internă, iar potrivit JoongAng Ilbo, o publicaţie sud-coreeană, săpăturile au luat sfârşit. Se zvoneşte că, Samsung va face anunţul cu privire la rezultatele investigaţiei Galaxy Note 7 undeva la mijlocul acestei luni, iar răspunsul final ar putea reprezenta de fapt răspunsul la multe dintre întrebările pe care fanii seriilor Note şi le-au pus de-a lungul timpului.

Zvonurile lasă să se înţeleagă că Samsung va spune că la explozia Note 7 au contribuit mai mulţi factori. Prin lansarea publică a acestei informaţii, producătorul numărul unu de smartphone-uri din lume speră să înlăture norul de ceaţă care s-a perindat din luna septembrie deasupra utilizatorilor.

Se pare că, doar câţiva membri din conducerea companiei au primit rezultatele investigaţiei. Samsung se pregăteşte să lanseze un nou flagship în lunile ce urmează, Samsung Galaxy S8, dar nu este sigur dacă produsul va fi gata la timp pentru 26 februarie, când MWC 2017 va începe sau va fi amânat pentru luna aprilie, când ar putea fi lansat în cadrul unui eveniment ce va fi susţinut în New York.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version