Home Homepage Galaxy S8 pe care Samsung îl lansează în 29 martie

Galaxy S8 pe care Samsung îl lansează în 29 martie

0

Ştiu, unii dintre voi sunteţi bulversaţi cu privire la data de lansare a Samsung Galaxy S8, dar ceea ce trebuie să spun din capul locului este că tot ceea ce aflăm în această perioadă sunt informaţii pe surse, neoficiale, pe care trebuie să le menţinem doar la nivel de zvonuri.

Evan Blass, jurnalist Venture Beat, tocmai a oferit publicităţii prima imagine cu ceea ce pare a fi Samsung Galaxy S8. În plus, acesta susţine că data oficială de lansare a produsului este 29 martie, nu 18 aprilie, aşa cum am mai auzit până acum.

Legat de preţurile Samsung Galaxy S8, acestea vor fi diferite în funcţie de pieţele în care sunt lansate produsele. În Europa, cele două modele vor costa fiecare cu 100 euro mai mult decât modele de anul trecut. Smartphone-ul de 5.8 inchi va costa 799 euro, iar cel de 6.2 inchi va costa 899 euro. Ambele vor fi disponibile la vânzare începând cu 21 aprilie.

Dacă sunteţi interesaţi să aflaţi şi alte zvonuri legate de Samsung Galaxy S8, daţi click pe link-ul următor.

Revenind la imaginea de astăzi, care prezintă atât faţa, cât şi spatele Galaxy S8, trebuie să recunoaştem că Samsung va aduce din nou pe piaţă inovaţie, ceea ce niciun alt producător de smartphone-uri nu a mai reuşit să creeze până acum în materie de design cel puţin.

Galaxy S8 aproape că nu va avea margini, butonul de home integrat în partea din faţă-jos dispare, iar senzorul de amprentă se multă pe spate, lângă cameră, asta dacă luăm în considerare ceea ce observăm în fotografie. S-ar părea că şi speakerul telefonului ia o altă formă comparativ cu ceea ce vedem pe Samsung Galaxy S7 Edge, iar în ceea ce priveşte portul de încărcare, am tendinţa să cred că aici vom vedea de asemenea modificări considerabile.

Suntem cu ochii pe Samsung şi vă ţinem la curent cu cele mai noi zvonuri şi detalii cu privire la smartphone-ul flagship pe care îl pregăteşte.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version