Home Divertisment Aplicaţii Noua funcţie WhatsApp îţi permite să urmăreşti membrii grupului în timp real

Noua funcţie WhatsApp îţi permite să urmăreşti membrii grupului în timp real

0

Zilele trecute aflam de pe blogul CEO-ului WhatsApp, Jan Koun, că aplicaţia de mesagerie gratuită va primi o serie de funcţii noi, extrem de utilile şi că acestea sunt deja disponibile pentru testare în versiunea beta pentru aplicaţia de pe Android.

„Recall” permite utilizatorilor să retragă un mesaj trimis în WhatsApp, dacă destinatarul nu a apucat să îl citească. Aşadar, de acum dacă regreţi că ai scris un anumit mesaj cuiva şi vrei să îl „ştergi de pe faţa pământului”, tot ce trebuie să faci este să foloseşti această funcţionalitate.

O altă funcţie, aşa cum bine ştim deja, este numită „Edit” şi permite editarea mesajelor din WhatsApp, dar la fel, doar dacă acestea nu au apucat să fie citite de destinatari.

În această dimineaţă, am primit informaţii despre o altă nouă funcţie WhatsApp depistată atât pe beta Android, cât şi pe iOS (versiunile 2.16.399 şi 2.17.3.28) ale aplicaţiei de mesagerie.

Aceasta este numită „Live Location Tracking” şi permite utilizatorilor să urmărească anumite informaţii cu privire la membrii grupului în timp real. Urmărirea poate fi menţinută vreme de 1 minut, 2 minute sau 5 minute, ca de altfel şi la nesfârşit.

O astfel de funcţionalitate este extrem de utilă dacă urmează să te întâlneşti cu gaşca de prieteni într-o anumită locaţie, la o anumită oră şi vrei să vezi cât de departe este destinaţia în care fiecare membru al grupului se află. Funcţia de transmisiune live poate fi, de asemenea, dezactivată astfel încât membrii grupului pot învăţa unde te afli în orice moment al zilei.

Live Location Tracking este dezactivată în mod implicit, ceea ce înseamnă că WhatsApp are nevoie să o activeze atunci când este pregătită să fie lansată.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version