Home Homepage Huawei lansează Honor 8 Lite în Europa: Preţ, disponibilitate şi specificaţii

Huawei lansează Honor 8 Lite în Europa: Preţ, disponibilitate şi specificaţii

0

Huawei a lansat smartphone-ul mid-range Honor 8 Lite în Europa, iar dispozitivul este deja disponibil la precomandă în Finlanda şi Suedia, iar pe rafturile din magazine for ajunge în data de 14 februarie în Suedia şi în 17 februarie în Finlanda.

Smartphone-ul seamănă cât de cât cu Honor 8 care a fost anunţat în luna iulie. Dispozitivul are un spate din sticlă şi ramă din metal şi este disponibil în două variante de culori: negru şi alb. Totuşi, mai multe opţiuni de culoare se pare că vor fi lansate în scurt timp. Până la finalul lunii februarie, Honor 8 Lite va fi disponibil atât în nuanţa auriu, cât şi în albastru.

În ceea ce priveşte specificaţiile, dispozitivele vor avea display Full HD cu diagonala de 5.2 inchi şi procesor Kirin 655 de la Huawei. Mai mult, va oferi 3 GB de RAM şi 16 GB mediu de stocare. Din fericire, terminalul primeşte chiar şi slot de card microSD, ce oferă expansiune de până la 128 GB.

Spre deosebire de Honor 8, smartphone-ul mid-range Honor 8 Lite va avea un singur modul de cameră de 12 MP cu deschidere f/2.2. Acesta este, de asemenea, echipat cu o cameră selfie de 8 MP, scanner de amprentă implementat pe spate, sub camera principală, şi o baterie de 3,000 mAh. Honor 8 Lite rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat cu interfaţă de utilizator EMUI 5.0.

Preţul mid-range-ului Honor 8 Lite în Finlanda este de 269 euro. Rămâne de văzut dacă şi când va fi lansat dispozitivul mobil şi în România.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version