Home Divertisment Facebook lansează o nouă serie de emoji pentru comentarii

Facebook lansează o nouă serie de emoji pentru comentarii

0

Probabil aţi sesizat deja în News Feed o serie nouă de emoticonuri pe care utilizatorii o pot folosi în comentarii. Trash Dove, micuţa pasăre mov, care îşi clatină capul înainte şi înapoi, este noua atracţie în conversaţiile de pe platforma socială.

Ca din senin, Trash Dove a apărut pe paginile Facebook a mai multor organizaţii cunoscute de ştiri şi media, inclusiv The Guardian, The New York Times, The Verge, Business Insider.

Pasărea Trash Dove a apărut recent într-un set de stickere create de Syd Weiler numite „Trash Dovers”, care a fost lansat la finalul lunii ianuarie înainte să ajungă virală în Tailanda la scurt timp.

Pasărea Trash Dove poate fi folosită în conversaţii cu privire la sărbătorirea unui eveniment, pentru situaţiile în care eşti nefericit sau călătoreşti şi nu numai.

Colecţia Trash Dovers cuprinde nici mai mult nici mai puţin de 24 de ipostaze ale păsării Trash Dove, pe care le poţi utiliza în diferite conversaţii cu prietenii sau familia. Tu ce părere ai despre acestea? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version