Home Homepage Un fan NVIDIA a ucis un fan AMD

Un fan NVIDIA a ucis un fan AMD

0

Afinităţile cu privire la producătorii de hardware pentru calculatorare se pot manifesta la un moment dat la un nivel atât de avansat încât putem vorbi, iată, de crimă. Un fan AMD a fost ucis de un fan NVIDIA. Incidentul a avut loc în Rusia, iar conflictul ar fi pornit pe fondul consumului excesiv de alcool, potrivit publicației TweakTown.

Totul a pornit de la o dispută între doi prieteni, subiectul fiind „care producător este mai bun: AMD sau NVIDIA?”. Un bărbat și-a ucis prietenul cu două lovituri de cuțit la nivelul capului, după care a continuat să își înjunghie prietenul de încă 11 ori după ce acesta era deja mort. Barbatul a ars apoi cadavrul în încercarea de a ascunde crima.

Conflictul a pornit pe fondul consumului excesiv de alcool cu reacții violente ca argument cu privire la cei doi producători de plăci grafice.

Evenimentul tragic s-a petrecut în urmă cu un an de zile, dar sentința abia acum a fost pronunțată pentru Aleksander Trofimov, în vârstă de 31 de ani, care l-a ucis pe prietenul său de 37 de ani, Evgeny Lylin in SaranskAleksander Trofimov a fost condamnat la nouă ani și jumătate de închisoare, după ce acesta a recunoscut fapta comisă.

În mediul online, disputa dintre fanii AMD și NVIDIA a existat tot timpul, dar niciodată nu s-a materializat în conflicte fizice, cu urmări grave, ci mai mult în zona de satiră, fiecare tabără alegând un mod mai haios de a-și exprima părerea despre „adversari”.

Este regretabil că astfel de incidente se pot produce. Cu toate acestea, cauza principală, cât și factorul agravant, a fost fără doar şi poate consumul excesiv de alcool.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version