Home Homepage LIVE TEXT Lansare LG G6: Tot ce trebuie să știi

LIVE TEXT Lansare LG G6: Tot ce trebuie să știi

0

LG susține astăzi evenimentul pre-MWC 2017 în Barcelona unde anunță disponibilitatea smartphone-ului flagship LG G6, iar Noobz va transmite LIVE TEXT tot ce trebuie să știi despre dispozitiv și despre planurile LG pentru 2017.

UPDATE 6: LG G6 vine cu procesor Snapdragon 821 de la Qualcomm și are suport HRD10, iar Qualcomm a ajutat la perfecționarea camerei pentru zoom in și zoom out.

UPDATE 5: „Nu este o cursă a megapixelilor!” Totul este despre calitatea fotografiilor, notează LG. Michael Roberts de la Qualcomm se află pe scenă și vorbește despre ceea ce găsim în interiorul LG G6.

UPDATE 4: LG G6 vine cu Google Assistant pe el. Scott Huffman vorbește pe scenă despre această funcție. Pentru a activa asistentul virtual, tot ce trebuie să faci este să apeși lung butonul home sau doar să spui ”OK Google”. Funcția este exact ca pe telefoanele Pixel și aplicația Allo.

UPDATE 3: LG G6 este rezistent la apă și praf, cu certificate IP68.

UPDATE 2: LG G6 este ergonomic și îl poți folosi foarte simplu cu o singură mână. Dispozitivul mobil high-end este disponibil în versiunile de culoare negru, alb și platinul. În ceea ce privește bateria, G6 are o capacitate de 3300 mAh.

UPDATE 1: LG G6 oferă suport Dolby Vision HDR 10, care a fost până acum limitat la televizoare. G6 este primul smartphone care oferă suport pentru această funcționalitate. Cu alte cuvinte, LG G6 oferă imagine la calitate dramatică. G6 va oferi unele jocuri precum Temple Run 2 în format 18:9 și standard Dolby Vision.

UPDATE: Vice-președintele și CEO-ul LG Seong-jin Jeo a vorbit pe scenă despre LG G6, pe care l-a și introdus. ”Are un ecran mare care pur și simplu ți se potrivește în mână”, spune compania. LG G6 se concentrează în principal pe display-ul mare care se potrivește perfect în mână. Dispozitivul are ramă de metal pe margini, iar LG numește display-ul ”full vision”.

LG a dezvăluit deja o mulțime de detalii despre G6, inclusiv rata corp-display a dispozitivului. În vreme ce G5 avea un display QHD cu diagonala de 5.3 inchi, G6 va avea un display mai mare, de 5.7 inchi, QHD + FullVision (2880 x 1440 pixeli). Telefonul va folosi un raport rata-corp ultra wide de 18:9. LG a confirmat că display-ul mai mare va permite utilizatorilor să vadă mai multe informații pe LG G6.

Împreună cu lansarea LG G6, gigantul sud-coreean a prezentat și noua interfață, Dubbed UX 6.0, o interfață ce va prezenta ceea ce se numește camera pătrată, care va împărți display-ul de 18:9 în două părți de dimensiuni identice, perfect pătrate. Acest format este deja celebru în aplicațiile social media și în mod special pe Instagram.

UX va introduce de asemenea un mod de fotografiere numit Food Mode și va permite utilizatorilor să creeze documente GIF orin combinarea a 2 până la 100 de imagini într-un loop. Interfața nouă va mai include funcții care permit utilizatorilor să vadă conținutul existent deja în din 16:9 în 18:9.

LG G6 oferă mai multe funcții avansate multi-tasking. Spre exemplu, poți tasta un memo pe o parte în timp ce navighezi pe internet în cealaltă parte a ecranului sau prin răsturnarea orizontală a LG G6 va apărea calendarul în ferestra din stânga, în vreme ce detaliile despre program vor apărea în dreapta.

LG G5 nu a avut din păcate un real succes, așa cum ne-am fi așteptat în urma evenimentului de lansare, iar LG G6 sperăm să mai ”spele din păcate” în 2017.

În ceea ce privește memoria LG G6, există o versiunea inițială de 4 GB de RAM și 64 sau 128 GB mediu de stocare, plus suport de expansiune microSD. Asistentul virtual folosit de LG pe G6 este Google Assitant, cu care ne-am obișnuit deja.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version