Home Homepage Zvonuri noi despre OnePlus 5: De la design și cameră la specificații

Zvonuri noi despre OnePlus 5: De la design și cameră la specificații

0

În vreme ce în cadrul MWC 2017 s-au lansat și se lansează în continuare noi smartphone-uri mid-range și high-end, în altă parte a planetei, mai exact în China, OnePlus pregătește fanilor o nouă surpriză.

În ultima perioadă, în spațiul virtual au apărut o serie de noi zvonuri cu privire la flagship-ul OnePlus 5. Dacă încă aștepți să se lanseze OnePlus 4, află că producătorul a decis să sară peste 4, iar asta pentru că numărul 4 aduce ghinion în China sau pentru că probabil OnePlus 3T a fost considerat cel de-al 4-lea model de smartphone flagship.

Raportul din Coreea de Sud sugerează că OnePlus 5 va împrumuta o serie de detalii de la Samsung Galaxy S7 Edge. Aceasta ar putea avea display curbat dual, cameră principală de 23 MP și cameră frontală de 16 MP. În ceea ce privește memoria, am putea avea 6, poate chiar 8 GB de RAM și 258 GB mediu de stocare, plus design din ceramică.

Despre procesor încă nu se zvonește nimic, dar nu ar fi exclus ca OnePlus 5 să aștepte ca Qualcomm să suplimenteze stocul de Snapdragon 835.

Mai mult decât atât, OnePlus 5 ar putea avea o baterie cu capacitate de 4.000 mAh. Suntem cu ochii pe OnePlus și vă ținem la curent cu următoarele zvonuri. Dacă mai știți și alte informații cu privire la produs, nu ezitați să ne scrieți în secțiunea de comentarii de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version