Home Divertisment Aplicaţii Instagram uimește cu o nouă funcționalitate și concurează un alt gigant al...

Instagram uimește cu o nouă funcționalitate și concurează un alt gigant al industriei

0

Nu este suficient pentru Instagram să concureze cu Snapchat. Mai nou, aplicația Yelp a intrat în vizorul gigantului, care aduce o funcționalitate benefică atât pentru utilizatori, cât și pentru companii.

Instagram a anunțat apogeul de 1 milion de agenții de publicitate cu care a lucrat, cât și îmbogățirea aplicației cu o funcționalitate prin care utilizatorii pot rezerva întâlniri sau programări pentru anumite servicii.

Această funcționalitate de rezervare se aplică pentru mai multe tipuri de servicii. Aici vorbim de la programarea unei vizite la salonul de înfrumusețare, până la rezervarea unei camere de hotel. Mai multe detalii despre această funcționalitate pot fi găsite pe blogul oficial Instagram.

Demonstrația cuprinde și o modalitate de fixare a prețului și de plată a serviciului. În exemplu afișat, clientul poate achita nota de plată în urma unei vizite la salonul de înfrumusețare.

Această funcționalitate ar îmbunătăți semnificativ interacțiunea utilizatorului cu furnizorii de servicii, prin intermediul platformei online. Furnizorii nu vor mai fi nevoiți să investească bani în dezvoltarea propriei platforme de promovare, iar Instagram nu va mai fi percepute ca o patformă unde poți vedea numai poze cu filtre drăguțe.

Altă funcționalitate ar consta și în posibilitatea de adăugare a unor recenzii, ceea ce ar lua o cotă semnificativă de la aplicația Yelp, care este lider pe acest segment.

Rămâne de văzut care este direcția de dezvoltare pe care Instagram o va adopta în continuare și, mai ales, care este punctul de întâlnire cu Facebook, care poate fi văzută ca o „aplicație mamă”.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version