Home Homepage iPhone 7 şi iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition, disponibile la...

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition, disponibile la Vodafone

0

Vodafone România va oferi clienților cele mai noi produse Apple, iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition, ce dispun de un finisaj din aluminiu de culoare roșie.

Lansarea acesti ediții speciale a gamei iPhone oferă clienților o modalitate de a contribui la strângerea globală de fonduri pentru lupta împotriva SIDA, acesta fiind un pas mai aproape de o lume în care SIDA este eradicată.

În cutia iPhone 7 Special (PRODUCT) RED Special Edition vin şi o pereche de EarPods cu Lightning Connector, un cablu USB Lightning, un adaptor USB de 5W şi un adaptor Lightning pentru mufa jack de 3,4 mm.

Vodafone nu oferă încă detalii cu privire la preţul de achiziţionare al ediţiei speciale iPhone 7 (PRODUCT) Red, dar potrivit comunicatului oficial Apple, noile variante de smartphone-uri din seria 7 vor avea preţul de plecare de 749 dolari şi vor fi disponibile pentru achiziţionare în variantele de 128 GB şi 256 GB. Din punct de vedere al specificaţiilor, acestea sunt la fel atât la iPhone 7/iPhone 7 Plus, cât şi la iPhone 7 (PRODUCT) Red Special Edition şi iPhone 7 Plus (PRODUCT) Red Special Edition.

Clienții pot comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) Red Special Edition începând din 27 martie, iar modelele vor fi disponibile în magazine și online, pe www.vodafone.ro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version