Home Homepage Galaxy S8 s-a lansat: Totul de la preţ la disponibilitate şi specificaţii

Galaxy S8 s-a lansat: Totul de la preţ la disponibilitate şi specificaţii

0

Samsung a lansat noul smartphone Galaxy S8 în cadrul evenimentului unboxing susţinut în New York astă seară la orele 18:00. Dispozitivul mobil la ajunge şi în România la doar o zi după lansarea la nivel global şi deja poate fi precomandat de la Telekom România de mâine, 30 martie, urmând să fie livrat în data de 19 aprilie.

Samsung îşi propune să recâştige încrederea utilizatorilor prin redefinirea posibilităţilor în condiţii de siguranţă. Potrivit lui DJ Koh, preşedintele Mobile Communications Business, în cadrul Samsung Electronics, „Acesta reprezintă o nouă etapă pentru smartphone-urile Samsung”. Mai mult decât atât, Koh mai spune că: ”Samsung Galaxy S8 revoluționează categoria smartphone-urilor, în ceea ce privește design-ul și serviciile, oferind noi posibilități de a experimenta lumea”.

Samsung Galaxy S8 este disponibil în două versiuni, de 5.8 inchi și 6.2 inch, Infinity Display-ul și design-ul fără margini formează o suprafată netedă, fără limite, fără butoane sau margini dure. Rezultatul îl reprezintă o experiență de vizionare fără întreruperi și posibilitatea de a realiza mai multe lucruri simultan. Design-ul compact al noului Galaxy S8 permite utilizarea acestuia cu o singură mână, iar cu ajutorul stratului Corning® Gorilla® Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate, asigurând durabilitatea și finisajul la standarde înalte de calitate.

Camera Samsung Galaxy S8

Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8 MP F1.7 cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12 MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel ajută în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor.

Performanţe Samsung Galaxy S8

Îmbinând performanțe ridicate și conectivitate, Galaxy S8 este primul din industrie care dispune de un procesor 10nm, având o viteză îmbunătățită și eficiență maximizată. De asemenea, suportă până la 1Gbps prin intermediul funcțiilor integrate gigabit LTE și gigabit Wi-Fi ready, ceea ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca fișiere indiferent de mărimea acestora.

Samsung Galaxy S8 este rezistent la apă şi praf prin certificarea IP68, oferă suport microSD până la 256 GB, vine cu funcţia Always-on display şi oferă suport pentru încărcare wireless şi încărcare rapidă. Mai mult decât atât, dispozitivul primeşte sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

Samsung Galaxy S8 primeşte asistentul virtual Bixby

Bixby este o interfață inteligentă care va ajuta utilizatorii să obțină mai mult de la telefonul lor. Cu ajutorul noului asistent Bixby, vei putea accesa și naviga serviciile și aplicațiile Bixby prin comenzi simple de voce, atingere, privire și comandă text. La lansare, funcția Bixby Voce se va integra împreună cu alte câteva aplicații și funcții native Samsung, care includ Camera, Contacte, Galerie, Mesaje și Setări, plănuind să extindă capacitatea sa, pentru a putea include, în viitor, mai multe aplicații Samsung și aplicații terțe. Capacitatea contextuală de awareness permite Bixby să ofere ajutor personalizat, bazat pe ceea ce urmează să învețe despre interesele, situația și locația utilizatorului.

Utilizatorii pot, de asemenea, să cumpere, să caute imagini și să afle detalii legate de locuri aflate în apropiere, prin tehnologia Bixby de recunoaștere a imaginii. Pe măsură ce ecosistemul Bixby crește, conexiunea va fi între dispozitive, aplicații și servicii, acționând ca o interfață omniprezentă, menită să ofere noi experiențe și scenarii care să simplifice viața.

Samsung Galaxy S8 este primul smartphone care poate fi transformat într-un desktop

Galaxy S8 oferă un portofoliu robust de produse și servicii, elevând experiența Galaxy S8 către productivitate și conectivitate mobilă în premieră.
Galaxy S8 lansează noul Gear VR Controller, dezvoltat de Oculus.

Activând, în mod convenabil, controlul și navigația cu o singură mână, controller-ul oferă o mai bună interacțiune de mișcare prin accesarea conținutului VR interactiv. Galaxy S8 va fi, de asemenea, conectat cu noul Gear 360 pentru a crea video-uri 4K la 360 grade și fotografii de 15MP.

Echilibrând puterea de procesare a lui Galaxy S8 cu productivitatea îmbunătățită, Samsung DeX reprezintă o soluție unică ce transformă smartphone-ul într-un desktop, oferind o experiență sigură de tip desktop. Cu ajutorul Samsung DeX, utilizatorii pot afișa și edita cu ușurintă datele din telefonul lor mobil, transformând lucrul de pe un telefon mobil într-o experiență mai rapidă și mai inteligentă.

În plus, pe măsură ce tot mai multe dispozitive IoT întră pe piață și rețeaua conectată devine mai complexă, Samsung Connect simplifică managementul deviceurilor inteligente. Cu Samsung Connect, utilizatorii pot activa cu ușurință dispozitive IoT printr-o configurație rapidă în trei pași și pot controla toate dispozitive conectate printr-o singură aplicație integrată.

Noile căști de înală performanță produse de AKG by Harman, oferă o calitate de sunet imbatabilă, fără să compromită audio-ul. Acestea vor fi incluse în cutie, ca accesorii. Aceste căști vor avea un canal hibrid comfortabil pentru o mai bună anulare a zgomotului de fundal și vor fi produse dintr-un material metalic, care nu se încurcă.

Disponibilitate Samsung Galaxy S8

În Europa, Samsung Galaxy S8 va putea fi achiziţionat începând cu data de 28 aprilie. Acesta este disponibil în mai multe culori, printre care Midnight Balck, Orchid Gray și Arctic Silver. Precomenzile, în schimb, sunt disponibile imediat, iar clienţii vor avea posibilitatea să beneficieze de dispozitivul flagship cu 8 zile mai devreme, asta în funcţie de stocul disponibil.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version