Home Divertisment Aplicaţii Google Chrome primeşte suport video picture-in-picture pe Android O

Google Chrome primeşte suport video picture-in-picture pe Android O

0

Suportul video picture-in-picture este deja disponibil în preview-ul Android O Developer cu o serie de aplicaţii şi va fi una dintre caracteristicile excepţionale ale Android 8.0 când se va lansa mai târziu anul acesta.

Modul picture-in-picture sau PiP este o funcţie care permite utilizatorilor Android să ruleze un video şi să îl plaseze undeva pe ecran în timpul în care lucrează la o altă sarcină.

Acestă funcţie a fost disponibilă anterior în aplicaţii precum YouTube, Duo şi Play Movies, dar potrivit Android Police, acum primeşte suport şi în Chrome. Dacă participi la Preview-ul Android O Developer, dă click pe butonul Home când vizionezi un video în full screen prin intermediul Chrome şi se va transforma într-o fereastră mică ce va putea fi mutată oriunde pe display. Funcţia este asemeni celei pe care o întâlnim deja de ceva vreme la aplicaţia Skype.

Funcţia picture-in-picture funcţionează pentru orice video pe care îl vizionezi în Chrome, dar încă nu este clar ce versiuni Chrome sunt compatibile cu aceasta. Aşadar, dacă în cazul tău nu funcţionează deja, atunci ar trebui să faci un update la ultima versiune Chrome.

Cel mai probabil funcţia PiP va fi disponibilă în viitorul apropiat în mult mai multe aplicaţii o dată cu lansarea Android 8.0, care ne aşteptăm să aibă loc în cel de-al treilea trimestru din 2017. DESCARCĂ CHROME

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version