Home Divertisment Aplicaţii Facebook anunţă 2 miliarde de utilizatori activi lunar

Facebook anunţă 2 miliarde de utilizatori activi lunar

0

Facebook se menţine detaşat în top ca cel mai mare site de socializare, iar cifrele anunţate în urmă cu puţin timp de fondatorul şi CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg, pe pagina sa de Facebook, vorbesc de la sine.

Gigantul social media a ajuns în această perioadă la un număr extrem de mare de utilizatori activi lunar. Mai exact, mai bine de 2 miliarde de oameni folosesc în fiecare lună reţeaua socială pentru a comunica cu cei dragi şi pentru a se menţine informaţi.

După Facebook, care a ajuns la cele 2 miliarde de utilizatori activi lunar, urmează YouTube cu 1.5 miliarde de utilizatori activi lunar, iar pe locul trei întâlnim aplicaţiile de mesagerie Facebook Messenger şi WhatsApp cu 1.2 miliarde de utilizatori activi lunar.

Mark Zuckerberg a menţionat pe pagina sa de Facebook că „face progrese în conectarea lumii” şi aduce „lumea mai aproape”. Desigur, cifrele sunt impresionante, dar cum rămâne cu aplicaţia Facebook pe Android care prezintă din ce în ce mai multe bug-uri?

Mai importantă decât cantitatea este calitatea. Poate că Facebook ar trebui mai întâi să se asigure că aplicaţia este un element central al promisiunilor companiei de a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalţi.

Alte probleme legate de Facebook ar mai fi ştirile false, care încă ne invadează News Feed-ul, mult prea mulţi copii cu vârste sub 13 ani care au acces la aplicaţia Facebook pe smartphone-urile lor şi faptul că mulţi dintre aceştia au tendinţe sinucigaşe din cauza a ceea ce experimentează pe reţeaua socială.

Desigur, mai amintim că Facebook încă mai are de lucrat la revizuirea postărilor agresive sau rasiale, că există suficiente neclarităţi la nivel de securitate şi intimitate şi lista o puteţi completa voi în secţiunea de comentarii de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version