Home Homepage Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran imens şi va costa...

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran imens şi va costa peste 1000 euro

0

Zvonurile despre Samsung Galaxy Note 8 încep să prindă formă, iar aşa cum ne aşteptam imaginile cu dispozitivul nu întârzie să apară. Cea mai nouă randare vine de la Slashleaks.

În imagine, putem vedea partea din faţă a display-ului şi se pare că phabletul va semăna destul de mult cu Galaxy S8 lansat la începutul anului, doar că noul telefon va fi ceva mai mare.

Samsung Galaxy Note 8 va avea „Infinity Display”, care va acoperi aproape toată partea din faţă a telefonului. De asemenea, se pare că nu va exista niciun buton pentru home încorporat în telefon. Evident, nu putem spune cu exactitate ce dimensiuni va avea telefonul, dar potrivit zvonurilor ar putea avea un display edge-to-edge de 6.3 inchi, ceea ce face ca următoarea generaţie Note 8 să fie cu 0.1 inchi mai mare decât Galaxy S8+.

Detaliile de aici par să se potrivească cu carcasele comercializate de MobileFun, un e-retailer din UK cunoscut pentru lansarea carcaselor cu mult înainte ca versiunile finale ale dispozitivelor mobile să fie dezvăluite. Site-ul a pariat deja pe ultima versiune a iPhone 8, listând pe site carcasele pentru următoarea generaţie iPhone încă de luna trecută.

Randarea pare, de asemenea, să ofere suport pentru rată corp-ecran de 18:5:9, la care Samsung a trecut o dată cu lansarea S8. Există, de asemenea, zvonuri potrivit cărora Apple va opta pentru un display mai înalt o dată cu iPhone 8, de vreme ce utilizatorii smartphone încep să îmbrăţişeze ecranele mai mari.

Samsung Galaxy Note 8 este aşteptat, de asemenea, să primească un modul de cameră duală puternic, un procesor Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB de RAM, o baterie compactă de 3,300 mAh şi va costa peste 1000 euro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version