Home Homepage Bitdefender lansează pachetul de securitate 2018

Bitdefender lansează pachetul de securitate 2018

0

Bitdefender lansează pachetul de securitate 2018 cu o protecţia dublă împotriva atacurilor ransomware şi care îi împiedică pe atacatori să cripteze datele personale ale utilizatorilor.

Linia de produse Bitdefender 2018 este destinată familiilor şi este capabilă să identifice şi să blocheze ameninţările ransomware printr-o tehnologie nouă care recunoaşte tiparele de atac şi împiedică blocarea datelor, informează compania.

”Utilizatorii aşteaptă acum mai mult ca niciodată de la soluţiile de securitate pe care le folosesc să le protejeze datele de ameninţări informatice. Bitdefender 2018 este, din nou, cu un pas în faţa atacatorilor şi dublează protecţia contra ransomware”, a adăugat Istrate.

”Tehnologia Advanced Threat Defense identifică trăsăturile şi comportamentul specifice atacurilor ransomware şi îmbunătăţeşte performanţa detecţiei de cod periculos. Un al doilea strat de protecţie împiedică atacatorii să cripteze date personale stocate în fişiere populare, precum My Documents, My Pictures, My Videos, astfel că documentele cele mai de preţ vor fi mereu în siguranţă”, se arată în comunicat.

În plus, protecţia Time Machine, destinată terminalelor Mac, permite utilizatorilor să-şi recupereze datele din copiile de siguranţă şi opreşte hackerii să le acceseze. Totodată, funcţionalitatea Webcam Protection din Bitdefender Total Security 2018 notifică utilizatorii de fiecare dată când o aplicaţie neautorizată încearcă să acceseze camera web.

”Atacatorii pot controla cu uşurinţă dispozitivele folosite frecvent fără ştiinţa proprietarilor de drept, pot accesa reţeaua de acasă şi se pot folosi de acestea pentru a avea acces la tot ce se întâmplă în locuinţă şi la informaţii dintre cele mai personale.”

Soluţia de securitate se va extinde pe dispozitive iPhone/iPad şi Mac modulul de asistenţă parentală, prin care părinţii pot monitoriza activitatea copiilor pe internet şi, în plus, pot şti locul în care se află: ”Mai nou, printr-o simplă atingere a ecranului în aplicaţia iOS sau Android, copiii vor putea şi să anunţe părintele că au ajuns în siguranţă la destinaţie, de fiecare dată când pleacă de acasă. Modulul de asistenţă parentală blochează conţinutul neadecvat, restricţionează navigarea, aplicaţia Facebook, jocurile online şi toate celelalte activităţi ce se pot desfăşura pe internet între anumite ore şi notifică părintele atunci când copilul încearcă să nu îi respecte regulile”.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version