Home Divertisment Aplicaţii WhatsApp va oferi suport pentru YouTube în aplicaţie

WhatsApp va oferi suport pentru YouTube în aplicaţie

0

WhatsApp a introdus recent opţiunea de trimitere a oricărui tip de document printr-un mesaj instant, dar noi funcţii sunt aşteptate să apară în aplicaţie în viitorul apropiat.

WhatsApp a implementat deja o serie dintre aceste noi funcţii, dar acestea sunt pentru moment ascunse de ochii utilizatorilor, până va fi momentul oportun de lansare oficială. WhatsApp pentru iOS a introdus recent o funcţie care va fi utilă cu certitudine pentru utilizatori.

Este vorba despre opţiunea de vizionare a videoclipurilor YouTube direct în WhatsApp. Funcţia este încă în dezvoltare, dar atunci când va fi disponibilă publicului larg, utilizatorii vor avea posibilitatea să acceseze videoclipuri YouTube şi să le vizioneze în WhatsApp în aceeaşi manieră ca Picture în Picture mode.

În prezent, poţi fie să tragi Picture în Picture mode pentru a o extinde pe întreg ecranul, fie să deschizi un video YouTube într-o fereastră complet diferită de WhatsApp.

Poţi chiar să tragi fereastra video în stânga sau în dreapta ecranului fără să te opreşti efectiv din comunicarea într-o conversaţie.

Potrivit informaţiilor de pe WABetaInfo, videoclipurile YouTube în WhatsApp primesc suport complet pe dispozitive mobile iPhone 6 sau mai noi, dar nu este exclus ca iPhone-urile cu ecrane mai mici de la Apple să fie, de asemenea, compatibile.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version