Home Homepage Facebook anunţă rezultatele financiare pentru al doilea trimestru din 2017

Facebook anunţă rezultatele financiare pentru al doilea trimestru din 2017

0

Facebook tocmai a anunţat rezultatele financiare trimestriale şi a prezentat publicului un update asupra progresului de a aduce oamenii mai aproape unii de alţii. Comunitatea Facebook este formată acum din mai mult de 2 miliarde de oameni, iar peste 1.3 miliarde de utilizatori folosesc Facebook zilnic.

„Sunt mândru de progresul pe care îl face comunitatea noastră şi avem ca responsabilitate să ne asigurăm că aveam cel mai pozitiv impact pe care-l putem avea asupra lumii. De aceea, luna trecută, am actualizat misiunea Facebook pentru a ne concentra nu doar asupra conectării lumii, ci şi pe cum putem să aducem oamenii mai aproape unii de alţii”, a scris Mark Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

Acesta a mai adăugat că: „Mare parte din asta este reprezentată de construirea unui comunităţi. Am stabilit un scop în a ajuta un miliard de oameni să se alăture grupurilor care devin o parte reprezentativă în vieţile lor atât în online, cât şi în lumea fizică, iar luna trecută am lansat noi instrumente pentru a ajuta oamenii să înceapă să construiască comunităţi pe Facebook.”

Facebook a mai anunţat că mai mult de 250 de milioane de persoane folosesc zilnic Instagram Stories şi mai mult de 250 milioane de oameni folosesc zilnic WhatsApp Status. Gigantul îşi propune să continue îmbunătăţirile şi să ofere utilizatorilor modalităţi diversificate de distribuire a mesajelor.

„Ca de obicei, este o onoare să fim în această călătorie cu voi!”, a încheiat Zuckerberg mesajul său pentru fani.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version