Home Homepage LG a confirmat o serie de detalii despre camera V30

LG a confirmat o serie de detalii despre camera V30

0

LG V30 ar putea primi, potrivit zvonurilor, cea mai bună cameră duală existentă până acum pe un smartphone. Din punct de vedere hardware, componentele de V30 vor fi din generaţia curentă, iar partea şi mai importantă este aceea că dispozitivul va folosi o tehnologie inovativă în materie de cameră. Mai exact, LG îşi propune să ţintească primele locuri în topul celor mai bune camere pentru smartphone din lume în 2017.

LG V30 va fi lansat în data de 31 august şi va prezenta o cameră foto principală cu obiectiv ce va avea o deschidere a diafragmei de f/1.6. Astfel, camera duală de pe V30 va oferi performanţe foarte bune în condiţii de lumină scăzută.

Pentru a face o comparaţie, obiectivul Samsung Galaxy S8 are un obiectiv cu deschiderea diafragmei de f/1.7, iar performanţele camerei sale le-am văzut deja în urma testării prin programul Orange Smartphone Tester. Aşadar, performanţele camerei V30 nu ar trebui să fie cu mult mai diferite de ale S8.

LG va folosi o nouă tehnologie pentru dezvoltarea obiectivului pentru camera LG V30. Aceasta se numeşte Glass Crystal Clear Lens şi asigură transferul culorilor naturale către senzorul foto. În plus, V30 va beneficia de focalizare laser, optimizare optică şi stabilizare electronică, informează Slashgear.

LG V30 va primi, de asemenea, procesorul Qualcomm Snapdragon 835, 4/6 GB de RAM, un amplificator digital performant, încărcare wireless şi un ecran OLED FullVision de la LG.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version