Home Homepage eMAG anunţă OFERTA de o zi pentru produsele Apple din Apple Shop

eMAG anunţă OFERTA de o zi pentru produsele Apple din Apple Shop

0

eMAG aniversează doi ani de când a lansat primul Apple Shop din România. Aşadar, dacă ai în plan să îţi cumperi iPhone 7 la un preţ foarte bun sau cel puţin vrei să deţii un iPhone nou care să nu te coste foarte mult, eMAG lansează vineri, 15 septembrie, o ofertă valabilă o singură zi, de care cu siguranţă ar trebui să afli.

Petrecerea aniversară a primului Apple Shop din România va începe dis-de-dimineață, iar primul sosit va fi răsplătit automat cu un voucher de 150 de lei, care poate fi folosit exclusiv pentru achiziția de produse din categoria „Accesorii telefoane și tablete” și doar în ziua evenimentului. Pe lângă ofertele speciale la produsele Apple, participanții la petrecere vor putea câștiga unul dintre premiile puse în joc de eMAG, în cadrul concursurilor desfășurate la fața locului:

» 9 vouchere, în valoare de 150 de lei fiecare, ce vor putea fi folosite pentru achiziții de produse din categoria „Accesorii telefoane și tablete”, doar în ziua evenimentului.

» Primii 50 de participanți care vor sosi la petrecerea aniversară Apple Shop vor primi automat un cadou.

 

Iată oferta valabilă cu ocazia aniversării a doi ani de Apple Shop eMAG valabilă doar vineri, 15 septembrie, în showroom Crângași:

» iPhone 7, 32 GB – la 2.699 lei (800 lei reducere)

» iPhone 6, 32 GB – la 1.699 lei (700 lei reducere)

» MacBook Air 13” – la 3.999 lei (1.200 lei reducere)

» iPad 9.7”, 32 GB – la 1.599 lei (300 lei reducere)

» Apple Watch 1, 42 mm – la 1.099 lei (620 lei reducere)

» Apple Watch 1, 38 mm – la 999 lei (600 lei reducere)

„E o bucurie și un privilegiu să fiu alături de eMAG și de clienții săi, pentru al treilea an consecutiv, la evenimentul aniversar Apple Shop. Știu de la primele două ediții, cea inaugurală și aniversarea de un an, ce interes fantastic a generat și cu câtă nerăbdare au sosit oamenii, încă din zori.

Mă aștept ca și anul acesta să găsesc cel puțin același entuziasm și le promit că vor fi răsplătiți și se vor simți excelent, pentru că îi așteaptă multe, multe surprize foarte plăcute.

Da, vor fi multe premii și cadouri consistente și anul acesta, nu ar avea cum să fie altfel. La acest capitol, cei mai răsfățați vor fi primii sosiți”, spune DJ-ul Nono Semen, care va fi MC-ul evenimentului, pentru al treilea an consecutiv.

Lansat în 2015 în premieră în România, Apple Shop eMAG le-a oferit clienţilor experienţa autentică Apple prin designul unic al spaţiului, produsele prezentate, precum şi prin consultanţii special instruiţi de reprezentanţi Apple. De asemenea, clienţii au putut beneficia de întreaga gamă de produse Apple, de la Mac, iPhone, iPad, accesorii şi până la produse complementare cu gadget-urile brandului (drone, boxe, cântare inteligente, căşti Beats).

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version