Home Homepage Telekom te ajută să cumperi Samsung Galaxy S8 la 1 leu de...

Telekom te ajută să cumperi Samsung Galaxy S8 la 1 leu de Black Friday 2017

0

Telekom a dat startul Black Friday 2017, campanie ce se desfășoară în perioada 10 – 26 noiembrie și în care clienții Telekom pot achiziționa telefoane la 1 leu cu net nelimitat 4G, cât și pachete fix-mobil plus cadou, exclusiv online.

Clienții Telekom Romania vor putea achiziționa de Black Friday 2017 telefoane la abonament cu doar 1 leu. În oferta operatorului găsim de la iPhone SE de 64 GB, până la Samsung Galaxy S8 sau Nokia 6 Dual SIM. Desigur, ofertele la abonament diferă în funcție de valoarea telefonului.

Dacă vrei să achiziționezi un iPhone SE la prețul de 1 leu, va trebui să optezi pentru abonamentul Mobil 45, iar dacă îți surâde mai degrabă un Samsung A310 Galaxy A3 2016 la 1 leu, va trebui să alegi Mobil 25. În cazul în care telefoanele high-end de la Samsung sunt cele pe care le-ai așteptat cel mai nerăbdător la ofertă, află că pentru a cumpăra Galaxy S8 la prețul de 1 leu, va trebui să închei un abonament Mobil 89 cu Telekom.

Desigur, dacă nu ai pretenție să deții cele mai noi tehnologii în materie de smartphone-uri, atunci află că poți achiziționa smartphone-uri la 1 leu, cu abonamente Mobil 10. În ofertă găsim: Allview X3 Soul LiteLG K4 2017 și Huawei Y5 II Dual SIM.

Telekom Romania vine de Black Friday 2017 și cu o serie de pachete fix-mobil cu 50% reducere în primele 6 luni. Aceste abonamente la telefonia fixă și mobilă vin la pachet cu un smartphone LG cadou, plus un voucher în valoare de 100 lei cadou. Pachetele de reduceri oferite de Telekom în această categorie pot fi consultate în josul paginii următoare.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version