Home PC Desktopuri REVIEW Kit Logitech MK850 tastatură și mouse

REVIEW Kit Logitech MK850 tastatură și mouse

0

Din seria, ce produse să urmărim de Black Friday 2017, recomandarea Noobz, când vine vorba de tastatură și mouse pentru birou și acasă, este Kit-ul Logitech Wireless Performance MK850, negru. Am testat în ultimele săptămâni tastatura împreună cu mouse-ul combo MK850 Performance, iar din rândurile următoare veți înțelege de ce merită luat acasă.

Nu cred că mai are rost să amintim acele tastaturi plăsticoase, deloc ergonomice, care ne dădeau bătăi de cap ori de câte ori trebuia să lucrăm la un Excel pentru raportul lunar la birou sau pur și simplu mai intram într-un raid World of Warcraft seara, când ajungeam acasă de la muncă. Mai degrabă să vorbim despre evoluție și inovație, cu alte cuvinte, despre lucruri care ne fac cu adevărat viața mai ușoară.

Dacă aveți în plan de ceva vreme să schimbați tastatura și mouse-ul, fie pe cele de acasă, fie pe cele de la birou, Black Friday 2017 ar putea fi pretextul pe care îl așteptați. Cu ajutorul kit-ului MK850 Performance de la Logitech puteți experimenta următorul nivel de confort și productivitate. Și spunem asta pentru că, kit-ul de tastatură și mouse wireless permite palmelor utilizatorilor să se odihnească atunci când aceștia lucrează, iar asta datorită tastaturii curbate, a marginii sale de jos cauciucate și moi, deloc alunecoase, cât și a mouse-ului perfect conturat.

Atât tastatura, cât și mouse-ul din kit-ul MK850 Performance permit activități de birou multi-tasking, din care rezultă o productivitate mai mare și timp mai lung pentru pauzele de țigară și cafea.

Cumpără Kit-ul Logitech MK850 tastatură și mouse

Tastatura wireless a fost construită pentru confort. Mai exact, palmele se pot odihni pe marginea curbată a tastaturii, chiar dacă tastezi cât e ziua de lungă. În plus, piciorușele de reglare permit utilizarea tastaturii wireless în unghiul perfect pentru fiecare tip de activitate pe care o desfășoară utilizatorul, iar designul conturat și cauciucul fin și moale de pe suprafața mouse-ului se potrivesc perfect în orice palmă.

Mouse-ul wireless din kit-ul MK850 Performance sporește productivitatea. Cu acesta, poți zbura efectiv printre documentele de pe desktop, cât și prin paginile web, cu o viteză foarte mare de scroll. Tastatura wireless, pe cealaltă parte, permite o tastare silențioasă și eficientă, cu scurtături de taste care uneori vă vor face să uitați că aveți și un mouse.

Kit-ul wireless MK850 Performance de la Logitech permite utilizarea mai multor dispozitive în același timp. Spre exemplu, poți începe să tastezi pe computerul personal, după care să treci la tabletă, laptop sau telefon prin simpla apăsare a unui buton. Mouse-ul din kit-ul wireless se poate împerechea cu până la 3 dispozitive în același timp, pentru activități multi-tasking. Desigur, de ținut minte ar fi că acest kit este compatibil doar cu orice dispozitiv echipat cu USB sau care este Bluetooth smart ready pentru a suporta o tastatură externă.

Iar pentru că am vorbit de compatibilitate și împerecherea dispozitivelor, noi am utilizat kit-ul atât conectat la desktop (pentru activități de editare video, creare de bannere statice/dinamice și gaming), cât și la laptop, respectiv smartphone, pentru activități de birou. Chiar și editarea textului pentru acest articol este realizată cu kit-ul wireless MK850 Performance, conectat la laptopul personal. De ce am ales să recurg la această metodă? Simplu, pentru că laptopul permite portabilitate și lucrul remote, dar din cauza poziției tastaturii, destul de des experimentez dureri de încheietură a mâinii sau amorțeli de la cot până în vârful degetelor. În plus, kit-ul wireless îmi împermite să lucrez mult mai rapid și să întreprind activități multi-tasking.

Cumpără Kit-ul Logitech MK850 tastatură și mouse

Partea care mi se pare și mai interesantă este că, nu ești condiționat să utilizezi mouse-ul împreună cu tastatura. Dacă nu dorești acest lucru și deții un mouse wireless și mai performant sau te-ai conectat cu tastatura la dispozitivul colegului de birou pentru a-l ajuta la anumite task-uri, atunci poți fără probleme să utilizezi un alt mouse, fie el wireless sau pe fir. Totuși, utilizând mouse-ul wireless din kit, ai această posibilitate de conectare la până la 3 alte dispozitive, plus o mulțime de scurtături.

Tastatura wireless nu va presupune schimbarea bateriilor mai devreme de 36 de luni, iar mouse-ul va avea suficientă energie pentru utilizarea timp de 24 de luni. Conectează wireless tastatura și mouse-ul cu ajutorul Logitech Unifying USB receiver sau împerechează dispozitivele prin Bluetooth. De menționat ar mai fi că, durata de viață a bateriei ar putea varia în funcție de fiecare utilizator în parte, cât și de condițiile de putere de calcul. Tastatura funcționeză cu 2 baterii AAA, în vreme ce pentru mouse este necesară o singură baterie AA.

Nu voi mai intra în specificațiile tehnice ale produselor, pentru asta există un manual de utilizare  care vă oferă tot suportul necesar. În schimb, vă mai spun că, acest kit wireless de la Logitech este potrivit atât pentru utilizarea la birou, cât și pentru adolescentul care trebuie să pregătească proiectele pentru liceu sau studentul care stă noapte de noapte să lucreze la licență/disertație. Iar ca să vedem și partea distractivă a MK850 Performance, utilizatorii pot oricând să se joace Overwatch, Destiny 2 sau Word of Warcraft stând relaxați pe canapea, la o distanță de 3 – 4 metri de desktop.

Kit-ul Logitech Wireless Performance MK850 este disponibil pentru achiziționare pe eMAG la prețul de 689 lei, dar dacă vreți să îl achiziționați ceva mai ieftin, fiți cu ochii pe Campania de Black Friday 2017, care va avea loc pe 17 noiembrie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version