Home Homepage Samsung patentează tehnologia de scanare a palmelor pentru parole uitate

Samsung patentează tehnologia de scanare a palmelor pentru parole uitate

0

Samsung prevede o nouă modalitate prin care poate să verifice identitatea utilizatorilor. Mai exact, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume spune că, utilizatorii vor putea primi o sugestie de parolă (atunci când nu și-o amintesc) ducând doar palma asupra dispozitivului mobil. Trebuie doar să faci o fotografie pamei tale, iar software-ul va prezenta un model care îți va oferi sugestia cu privire la parola telefonului tău.

Samsung a depus un patent care explorează utilizarea scanării palmelor pentru a ține minte parolele uitate. ”Samsung crede că palma unei persoane poate fi utilizată pentru a ajuta utilizatorii să își amintească parolele prin ascunderea unei sugestii”, scrie SamMobile.

Potrivit unui patent de 42 de pagini, compania a vizualizat o modalitate prin care dispozitivul poate folosi camera frontală pentru a fotografia, iar apoi telefonul va fi capabil să verifice identitatea, atât timp cât liniile palmelor se potrivesc cu cele deja stocate în smartphone.

”Aceasta nu este o modalitate pentru deblocare asemeni celei de scanare a irisului sau cea de scanare a amprentei. Samsung vrea să utilizeze scanarea palmei pentru a se asigura că cererea utilizatorului pentru sugestia de parolă vine chiar de la deținătorul dispozitivului”, se arată în raport.

În prezent, Samsung oferă scanarea irisului, recunoaștere facială, identificare prin amprentă, model și cod PIN ca măsuri de securitate.

Gigantul de tehnologie sud-coreean este așteptat, de asemenea, să dezvăluie flagship-ul Galaxy S9 ca telefon pliabil Galaxy X în cadrul International Consumer Electronics Show (CES) 2018 în Las Vegas.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version