Home Homepage Camera Samsung Galaxy S9 va realiza fotografii ca un DSLR

Camera Samsung Galaxy S9 va realiza fotografii ca un DSLR

0

Samsung Galaxy S9 este smartphone-ul despre care se zvonește cel mai intens în această perioadă, iar pe măsură ce ne apropiem mai mult de Mobile World Congress 2018, aflăm tot mai multe informații despre produs. Astăzi, învățăm mai multe despre componenta hardware a camerei Galaxy S9 chiar de pe website-ul Samsung.

”Capture a Moment as You Feel It” (Captează momentul așa cum simți), este mesajul pe care îl transmite Samsung prin anunțarea senzorului de imagine pe care îl pregătește pentru viitoarele dispozitive mobile din portofoliu.

ISOCELL permite crearea unor dispozitive mobile mai subțiri și mai elegante, la pachet cu o performanță de ultimă generație a camerei, cu detalii bogate, culori vii și focus precis. ISOCELL Bright folosește tehnologia Tetracell, care îmbunătățește notabil sensibilitatea la lumină în condiții de lumină scăzută prin îmbinarea a 4 pixeli vecini, care lucrează ca un pixel mare. Funcția Smart WDR permite expuneri multiple la o singură captură, rezultând în detalii mai bune atât pentru zone luminate, cât și pentru cele întunecate.

Cu PDAF (Phase Detecting Auto Focus) avansat, precum Dual Pixel și senzorul Super PD, senzorii rapizi ISOCELL identifică de la distanță obiectele care se mișcă rapid chiar și în condiții de lumină scăzută, pentru auto focus mai rapid și mai clar. Senzorul FRS (Fast Readout Sensor) permite capturi la viteză rapidă mare în cazul video-urilor Full HD.

Samsung Galaxy S9 ar putea avea acest senzor de cameră duală ISOCELL, care furnizează o versatilitate aparte pentru camerele duale, inclusiv Zoom Optiv, LLS (low light shooting) și Depth Sensing pentru efecte Out-Focusing. Astfel, camera S9 ar putea permite experimentarea fotografiilor asemeni celor obținute cu un DSLR, în toate condițiile, de la lumină puternică, la lumină scăzută.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version