Home Smart Smartphones Până pe 24 mai cumperi telefoane Huawei și Honor reduse exclusiv online...

Până pe 24 mai cumperi telefoane Huawei și Honor reduse exclusiv online la Orange

0

Orange lansează campania de reduceri exclusiv în magazinul online Huawei Days. Astfel, în perioada 16 – 24 mai ai posibilitatea să achiziționezi online din magazinul operatorului de telefonie mobilă telefoane Huawei și Honor reduse cu până la 100 euro.

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți prelungeși, să modifici actualul abonament sau să activezi un nou abonament. Bonus la oferta Orange online la telefoanele Huawei, beneficiezi de 1 luna de abonament gratuit, împreună cu prelungirea sau modificarea abonamentului, dar și la activarea unui nou abonament.

Oferta se aplică modelelor de telefoane: Huawei Y6 2017 16GB Dual SIM Grey, Huawei P9 32GB Dual SIM Dark Grey, Huawei P9 lite mini 16GB Dual SIM Black, Huawei P10 64GB Dual SIM Blackm, Huawei P8 lite 16GB Dual SIM Black și Huawei Honor 9 64GB Black, în funcție de abonamentul ales, iar campania se desfășoară în limita stocului disponibil.

Reduceri Extra în magazinul online Orange

Pe lângă oferta exclusiv pentru Huawei Days, până pe 3 iunie, în magazinul Online Orange ai reduceri de pană la 15 euro la modele de telefoane precum: Orange Rise 52 8GB Black, Samsung Galaxy A8 32GB Dual SIM Orchid Gray, Huawei P20 128GB Dual SIM Black, Orange Rise 52 8GB Black și Samsung Galaxy Note8 64GB Dual SIM Black.

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți prelungești sau modifici abonament sau să activezi un nou abonament. Oferta se aplică modelelor selectate, în funcție de abonamentul ales, iar campania se desfăsoară în limita stocului disponibil și poate fi regăsită și în magazinele fizice Orange.

Ține minte! Ca să te bucuri fără griji de noul tău telefon, Orange oferă prima lună gratuită pentru serviciul de asigurare pentru telefon, modem sau tabletă. Merci cu noul dispozitiv în Orange shop în maxim 30 de zile de la achiziție și asigură-l împotriva accidentelor și a furtului. Dacă vrei ca acesta să fie asigurat încă de la început, cere asigurarea chiar în momentul achiziției.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version