Home PC Periferice ADATA lansează stick-urile de memorie USB UD230 și UD33

ADATA lansează stick-urile de memorie USB UD230 și UD33

0

ADATA Technology anunță lansarea stick-urilor de memorie USB UD230 și UD330.

Cu un design fără capac, pliabil și cu sistem de prindere pentru șnururi, lanyard-uri și brelocuri, noile modele sunt ușor de utilizat și sunt potrivite pentru persoanele active, aflate mereu în mișcare. UD230 funcționează în USB 2.0 și oferă până la 64 GB spațiu de stocare, în timp ce UD330 funcționează în USB 3.1 și vine cu o capacitate de stocare de până la 128 GB.

Ambele modele sunt fabricate cu proces Chip-On-Board (COB), care le permite să fie mai compacte și mai rezistente la impact, apă și praf. ADATA își menține angajamentul față de rolul său de lider mondial pe segmentul de unități USB Flash și va continua să lanseze noi modele pe măsură ce nevoile pieței evoluează.

Design ergonomic, ușor de utilizat

Cu un design pliabil, UD230 și UD330 remediază veșnica problemă a capacelor pierdute. Conectorul USB poate fi stocat direct în capac în timp ce nu este utilizat.

Acest design simplu și intuitiv vă ajută să beneficiați de două produse ușor de utilizat și de păstrat, chiar și în deplasare. În plus, ambele modele sunt dotate cu sistem de prindere pentru lanyard-uri sau brelocuri, permițând utilizatorilor să le atașeze și să le poarte cu ușurință.

Durabilitate îmbunătățită și spațiu mare de stocare

UD230 și UD330 sunt fabricate cu procesul Chip-On-Board (COB), care are ca rezultat mai puține părți individuale, astfel încât produsele sunt mai compacte. În plus, acest proces face ca drive-urile să fie mai rezistente la impact, apă și praf în comparație cu driverele flash realizate prin procesele tradiționale de fabricație.

În ciuda dimensiunilor compacte, modelele UD230 și UD330 oferă o capacitate de stocare de până la 64 GB (UD230) și respectiv 128 GB (UD330), pentru a stoca mii de documente, fotografii, videoclipuri și multe altele.

Software util

Utilizatorii care achiziționează UD230 și UD330 pot descărca software-ul gratuit ADATA UFD to GO și OS to GO. UFD to GO este un software excelent și are multe caracteristici la îndemână, printre care No-Trace Browsing, compresia și protecția datelor cu criptare AES 256-bit și PC-Lock. OS to GO permite utilizatorilor să configureze unitățile ca platforme de instalare Windows 7, eliminând necesitatea de a boota prin DVD.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version