Home Divertisment Online TP-Link lansează sistemul mesh accesibil Deco M5 2 pack

TP-Link lansează sistemul mesh accesibil Deco M5 2 pack

0

TP-Link lansează pentru sistemul mesh Deco M5 și varianta mai accesibilă cu două unități, Deco M5 2 pack, respectiv un sistem dual-band pentru acoperire Wi-Fi în toată casa, rapid și stabil.

Cele 2 unități Deco M5 vin cu caracteristici și funcții personalizate pentru securizarea rețelei, integrează TP-Link HomeCare oferind funcții precum Antivirus încorporat (pentru o perioada de 3 ani), Control Parental și Quality of Service.

Printre beneficiile folosirii acestei soluții față de un router se numără aria mult mai mare de acoperire Wi-Fi, având semnal puternic pe o suprafață de până la 350mp, nivelul de securitate și aplicațiile de control parental disponibile.

Orice dispozitiv care se conectează la Deco M5 2 pack este protejat împotriva atacurilor cibernetice, inclusiv consolele de gaming, camere de supraveghere sau dispozitivele persoanelor aflate în vizită.

Deco M5 2 pack oferă conexiuni dual-band Gigabit rapide și stabile cu viteze de până la 1267 Mbps, compatibile cu oricare furnizor de Internet.

Un alt avantaj este tehnolologia Adaptive Routing Technology care oferă fiecărui dispozitiv cea mai rapidă conexiune Wi-Fi și libertatea de deplasare dintr-o cameră în alta pe măsură ce faci stream, te joci sau descarci fișiere online.

Cele două unități Deco M5 pot gestiona traficul din rețea, oferind conexiuni fără lag cu până la 100 de dispozitive conectate. Instalarea sistemului este ușoară iar aplicația TP-Link Deco permite configurarea sistemului în câteva minute.

În câteva linii, iată avantajele principale ale Deco M5 2 pack:

Tehnologia HomeCare™ care oferă o suită de caracteristici și funcții personalizate pentru securizarea rețelei: Antivirus încorporat, Controlul Parental și Quality of Service.
Conectivitate fără fir în toată casa.
Acoperire Wi-Fi pe o suprafață de până la 350mp.
Conexiuni dual-band rapide și stabile cu viteze de până la 1267 Mbps.
Configurare rapidă și intuitivă din aplicația Deco App, prin urmarea unor pași simpli.
Sistemul este potrivit pentru fiecare tip de locuință și permite oricând adăugarea de noi unități Deco.
Raport preț-calitate foarte bun.
Beneficiază de 3 ani garanție și de suport tehnic gratuit în limba română.

Caracteristici cheie:

Procesor – Qualcomm Quad-core
Antene – 4 antene interne per unitate Deco
Porturi Gigabit – 2 porturi Gigabit per unitate Deco
Bluetooth – V 4.2
Compatibil cu Amazon Alexa
Suport IFTTT
Suport IPv6
Dimensiuni – 120 mm (diametru) X 38 mm (înălțime)

“Deco M5 2 pack este versiunea cu 2 unități a sistemului mesh, o variantă mult mai accesibilă și potrivită pentru nevoile utilizatorilor casnici din România, care își doresc o rețea Wi-Fi stabilă, rapidă, cu acoperire maximă pentru orice tip de locuință, și care permite conectarea a până la 100 de dispozitive simultan.

Cele două unități au un sistem securizat, sunt ușor de instalat și de controlat”, a spus Simona Nijnic, Head of Distribution TP-Link România.

Acesta este disponibil pe piață în oferta partenerilor începând cu luna octombrie la un preț de aproximativ 899 lei (TVA inclus).

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version