Home Recomandăm Ne-am jucat cu Samsung Galaxy A9, primul telefon cu 4 camere din...

Ne-am jucat cu Samsung Galaxy A9, primul telefon cu 4 camere din lume

0

Samsung Electronics România prezintă noul smartphone mid-range Galaxy A9 sau primul smartphone cu 4 camere din lume.

Destinat amatorilor de experiențe inedite, celor care trăiesc clipa și o împărtășesc în timp real, Galaxy A9 reprezintă partenerul perfect, integrând prima cameră foto cvadruplă din lume.

Cu ajutorul noilor specificații, smartphone-ul permite utilizatorilor să obțină mai mult și să experimenteze multiple posibilități în ceea ce privește crearea de conținut potrivit pentru rețelele sociale.

Noul sistem de camere Galaxy A9 vine cu o serie de beneficii pentru creatorii de conținut pentru rețelele de socializare. Cu ajutorul camerei Ultra Wide nu trebuie să mai faci mulți pași în spate pentru a prinde o o panoramă cu un apus deosebit sau o fotografie în care să încapă toți prietenii tău.

Funcția Depth Lens este încă un beneficiu pentru pasionații de fotografie cu smartphone-ul. Cu ajutorul acesteia, poți seta manual adâncimea fotografiilor și să pui focus pe subiect, reușind să obții imagini uimitoare, profesionale.

Samsung Galaxy A9, deși este un smartphone din categoria medie ca preț, oferă o parte din experiența unui flagship Samsung.

„Într-o lume care evoluează într-un ritm alert și în care comunicarea vizuală joacă un rol foarte important, Samsung, ca lider global, se folosește de experiența sa în ceea ce privește dezvoltarea celor mai bune camere de smartphone.

Galaxy A9, primul telefon din lume cu patru camere foto este destinat creatorilor de conținut, celor care vor să surprindă toate momentele importante și să împărtășească în timp real experiențele pe care le trăiesc”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of Telecom Samsung Electronics România.

Galaxy A9 te va ajuta să suprinzi cele mai frumoase momente, la cea mai bună calitate. Construit cu un design premium, Galaxy A9 permite realizarea de fotografii dinamice și reușite cu ajutorul celor 4 lentile integrate.

Cu functia 2x Optical Zoom poți surprinde cele mai bune detalii, lentilele Ultra Wide te ajută să captezi întreaga poveste, iar cu funcția Scene Optimizer poți fotografia ca un profesionist.

Galaxy A9 are o dimensiune potrivită atât pentru divertisment și multi-tasking. În același timp, oferă o prindere confortabilă, având un ecran Infinity Display, rama foarte subțire și diagonala de 6.3” Full HD+.

Baterie de 3,800 mAh, asigură buna funcționare a telefonului pentru o perioadă îndelungată de timp, iar memoria internă de 128 GB, care se poate extinde cu până la 512 GB, asigură spațiul suficient pentru amintiri și documente personale.

Galaxy A9 este disponibil în magazinele partenere din România în versiunile Bubblegum Pink, Lemonade Blue și Caviar Black. Prețul telefonului variază în funcție de magazinul care îl comercializează, dar estimativ trebuie să știți că poate ajunge la 3300 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version