Home Retail Televizorul Samsung Q900R QLED 8K costă 34.999 lei la Flanco

Televizorul Samsung Q900R QLED 8K costă 34.999 lei la Flanco

0

Flanco este primul retailer electro-IT din România care pune la vânzare cel mai avansat televizor lansat de Samsung, primul astfel de produs comercial cu rezoluție nativă 8K.

Modelul Q900R QLED 8K a fost prezentat de către Samsung Electronics România în 31 octombrie, iar începând cu luna noiembrie, televizorul este disponibil în oferta Flanco, atât online, cât și în magazine.

“Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștri, pentru ca împreună să le oferim clienților Flanco acces la cele mai noi tehnologii, la produse de top, proaspăt lansate”, spune Cătălin Croitoru, Director de achiziții Flanco Retail.

“Primul televizor 8K din lume aduce cu sine o tehnologie revoluționară, care pune bazele schimbării industriei, pe termen lung. Astăzi este un produs exclusivist, state-of-the-art, cu un preț pe măsură, însă în câțiva ani ar putea deveni noul standard în materie de televizoare.”

Pentru comenzile pe flanco.ro, livrările au început de pe 10 noiembrie. De asemenea, din data de 8 noiembrie, televizorul este expus la vânzare și în cel mai mare magazin al retailerului din București, Flanco Mega Mall.

Disponibil în varianta cu diagonală de 189 cm la prețul de 34.999 de lei, televizorul poate fi achiziționat pe perioada Black Friday, la Flanco, cu până la 50 de rate fără dobândă, prin cardurile de credit.

Noua navă-amiral a televizoarelor Samsung dispune și de alte tehnologii de ultimă generație, precum:

– Q HDR 8K: optimizează parametrii de culoare și de luminozitate, prin metadată dinamică

– 8K AI Upscaling și procesor Quantum 8K: prin machine learning și inteligență artificială, televizorul crește calitatea conținutului redat, transformând rezoluția redusă în una aproape 8K, optimizează sunetul, se adaptează la nivelul luminozității din cameră, oferă conținut și informații prin comenzi vocale

– Direct Full Array Elite: oferă un volum de culoare de 100%, cu 1 miliard de nuanțe, un contrast sporit și un control precis al luminii de fundal.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version