Home Smart Smartwatch Ceasurile Samsung Galaxy Sport pregătesc mari surprize

Ceasurile Samsung Galaxy Sport pregătesc mari surprize

0
samsung galaxy sport blue, black, rose gold

Samsung pregătește lansarea unei noi game de smartwatch-uri pentru persoanele active. Ceasurile Samsung Galaxy Sport pregătesc mari surprize. Acestea vin cu un design mai subțire, semnificativ diferit de Samsung Galaxy Watch și cel puțin 40 de programe de monitorizare.

Ce culori vor avea ceasurile Samsung Galaxy Sport

Noile smartwatch-uri de la Samsung vor fi disponibile pe Black, Blue și Rose Gold. Deși, există randări în care vedem și opțiunea Silver. Cert este că gama Galaxy Sport va fi diversificată.

Ne putem aștepta să aibă rezistență la apă, GPS și senzor pentru măsurarea ritmului cardiac. Deși, niciuna dintre aceste funcții nu a fost confirmată până acum.

ceasurile samsung galaxy watch

După cum puteți observa din randări, ceasurile Samsung Galaxy Sport sunt diferite de Samsung Galaxy Watch. Dacă la Galaxy Watch vedem bazelul rotativ, pe Sport lipsește definitiv. De asemenea, butoanele laterale se schimbă, întreg cadranul, iar Samsung optează pentru un design minimalist.

Rămâne de văzut dacă la nivel de software vor rămâne comenzile rotative pe ecran. Cel mai probabil vom vedea tot sistemul de operare Tizen. În plus, mișcarea rotativă este semnătura Samsung.

Cum ceasurile Samsung Galaxy Sport se adresează pasionaților de sport, nu mai puțin de 40 de programe vor fi disponibile. Printre activitățile monitorizate de ceas se numără alergarea, pașii, somnul și ritmul cardiac.

Galaxy Sport se pare că va avea 4 GB memorie internă și suport Bixby.

Când se lansează Samsung Galaxy Sport

Samsung susține un eveniment special pentru lansarea Galaxsy S10 în San Francisco pe 20 februarie. Tot atunci am putea auzi mai multe despre noile ceasuri. În caz contrar, Samsung le-ar putea lansa la MWC 2019, unde vom fi prezenți și noi.

Așadar, așteptăm întrebările voastre în comentarii. Dacă vă doriți să vedeți în mod special ceva de la standul Samsung din cadrul MWC, scrieți-ne. Noi vom fi acolo și vom strânge toate informațiile necesare, care să vă ajute să luați decizia de a cumpăra sau nu produsele.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version