Home Smart Gadgets Samsung lansează trei noi accesorii de fitness

Samsung lansează trei noi accesorii de fitness

0
Samsung lansează trei noi accesorii pentru o viață echilibrată și conectată

Samsung lansează trei noi accesorii: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit și Galaxy Buds. Ceasurile și căștile fără fir sunt gândite pentru o diversitate de stiluri de viață. Pentru cei care vor să aibă o viață echilibrată, dar și pentru cei care au nevoie de un plus de motivație, accesoriile Samsung vin în ajutor.

Astfel încât atingerea obiectivelor de fitness sau cele de viață sănătoasă să fie mult mai ușoară. Iar distracția să nu fie scoasă din ecuație.

“Utilizatorii pun bunăstarea lor generală în centrul tuturor deciziilor pe care le iau cu privire la viața lor. Astfel că sunt în căutare de accesorii care să îi ajute să fie cât mai activi și să aibă un stil de viață echilibrat.

Fiecare are propria modalitate de a-și atinge obiectivele. Suntem încântați să prezentăm noua noastră gamă de accesorii care se vor integra perfect în viața celor preocupați de starea lor generală de sănătate”, afirmă DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Communications din cadrul Samsung Electronics.

Samsung lansează trei noi accesorii

Galaxy Watch Active: stilul întâlnește sportul

Samsung lansează trei noi accesorii. Pentru consumatorii de fashion, care vor să trăiască cât mai sănătos în fiecare zi, Galaxy Watch Active este nu doar inteligent, dar și elegant.

Având un ambalaj premium, comparabil cu cel al lui Galaxy Watch, Galaxy Watch Active vine cu un design nou, sportiv, subțire, ușor și versatil. Ceea ce vă va ajuta în demersul către o viață echilibrată. Designul atractiv și minimalist îl face ușor de folosit și de purtat. Alegeți o față, apoi o curea sportivă dintr-o gamă largă de culori care să se potrivească cu stilul vostru.

Samsung Galaxy S10: Un ecran mai mare și mai multe camere – CUMPĂRĂ de pe eMAG

Bunăstarea de zi cu zi înseamnă mai mult decât bifarea unor obiective de fitness. Galaxy Watch Active vine cu o abordare holistică în a monitoriza ceea ce este cu adevărat important. Cu funcțiile legate de exercițiile fizice, cea de monitorizare a somnului, a stresului si monitorizarea sănătății fac din Galaxy Watch Active un antrenor personal.

Pentru cei care vor să aibă un corp și o minte sănătoase. Acesta combină cele mai bune funcții din portofoliul Galaxy cu caracteristici îmbunătățite în ceea ce privește fitness-ul și bunăstarea.

Galaxy Watch Active

  • Monitorizarea tensiunii arteriale: O noutate în portofoliul Galaxy, Galaxy Watch Active monitorizează foarte precis tensiunea arterială. Descărcați aplicația My BP Lab! Aplicație dezvoltată împreună cu Universitatea din California, San Francisco (UCSF). Pe Galaxy Watch Active vă va ajuta să vă monitorizați sănătatea zilnic.
  • Stare de liniște mintală: Gestionarea stresului este acum mai puțin stresantă datorită Stress Tracker de pe Galaxy Watch Active. În acest fel vă păstrați nivelul de stres sub control și vă monitorizați sănătatea pe termen lung. Puteți să faceți exerciții de respirație cu ajutorul aceleiași aplicații.
  • Controlul obiectivelor de fitness: Alegeți-vă o activitate și începeți să vă antrenați. Atât de ușor este. Galaxy Watch Active ține pasul cu voi și detectează automat când alergați, mergeți cu bicicleta, vâsliți sau începeți o sesiune intensă de cardio. Puteți să vă implicați în peste 39 de activități, să vă stabiliți obiective zilnice și să vă monitorizați progresul.

Galaxy Watch Active vă ajută să vă îmbunătățiți stilul de viață și să aveți parte de o experiență conectată, parte integrantă din ecosistemul Galaxy.

Galaxy Watch Active este compatibil cu Android și iOS. Oferă coaching în timp real. Monitorizarea activităților din interior/din aer liber și include și aplicații terțe – Under Armor, Spotify și Strava. Puteți să vă folosi vocea. Care e recunoscută de Bixby – pentru a controla Galaxy Watch Active, a apela sau a trimite mesaje fără să folosiți telefonul.

Samsung lansează trei noi accesorii

Galaxy Fit și Galaxy Fit e

Conceput pentru pasionații de fitness, Galaxy Fit și Galaxy Fit e susțin un stil de viață activ. Cu o formă subțire și ușoară, Galaxy Fit și Galaxy Fit e sunt ușor de manevrat și confortabil de purtat toată săptămâna.

Galaxy Fit și Galaxy Fit e permit o monitorizare ușoară și intuitivă care să vă ajute să vă atingeți obiectivele de fitness. Galaxy Fit și Galaxy Fit încep automat să vă urmărească activitatea. Atunci când mergeți, alergați, mergeți cu bicicleta, vâsliți, folosiți trainerul eliptic sau începeți o sesiune intensă de cardio.

De asemenea, puteți selecta din mai mult de 90 de activități diferite în aplicația Samsung Health de pe telefon. Iar Galaxy Fit / Galaxy Fit e va începe automat să monitorizeze sesiunea de workout aleasă. Puteți să vă monitorizați starea de bunăstare generală în orice moment al zilei.

Galaxy Fit și Galaxy Fit e sunt ușor de folosit chiar și în deplasare. Datorită unei interfețe intuitive și a experienței de utilizare foarte prietenoase. Veți primi alerte și mesaje sau puteți verifica bara de widget-uri cu informații sincronizate direct de pe smartphone. Precum alarma, calendarul sau vremea. Fără să fie nevoie să verificați telefonul.

Când călătoriți într-o zonă cu alt fus orar, Galaxy Fit va afișa automat un ceas dual. Astfel vă va fi mult mai ușor să vă gestionați timpul. Ambele dispozitive sunt rezistente la apă 5ATM, astfel încât puteți să le luați și la duș sau la piscină.

Galaxy Buds

Samsung lansează trei noi accesorii. Galaxy Buds sunt cele mai bune căști fără cablu pentru cei care doresc o experiență conectată și atunci când sunt în mișcare. Sunt foarte confortabile, ușor de controlat, sunetul este clar. În plus sunt de dimensiune compactă – un accesoriu ideal pentru viața de zi cu zi.

Galaxy Buds oferă experiența audio perfectă, cu sunet produs de AKG. Enhanced Ambient Sound vă permite să auziți clar ce se întâmplă în mediul înconjurător. Chiar și în timp ce căștile sunt în urechi, astfel încât să rămâneți conștienți și de ce se întâmplă în exterior.

Timp în care puteți să apelați pe cineva sau să ascultați melodiile preferate. Sunetul premium se extinde și la sunetul vocii voastre. Microfonul Adaptive Dual utilizează un microfon interior și unul exterior în fiecare cască. Astfel încât puteți să vă folosiți vocea atât în medii liniștite, cât și în medii zgomotoase.

Galaxy Buds ține pasul cu voi toată ziua, cu până la șase ore de streaming Bluetooth și până la cinci ore de apeluri. În plus, carcasa compactă oferă o încărcare de până la șapte ore și oferă căștilor Galaxy Buds 1,7 ore de utilizare printr-o încărcare rapidă de doar 15 minute.

Cu încărcarea wireless și Wirelless PowerShare intre device-uri puteți obține o încărcare rapidă de la Galaxy S10, cel mai recent smartphone Samsung.

Galaxy Buds se integrează cu Bixby pe cele mai recente dispozitive mobile Galaxy. Astfel încât puteți activa asistentul inteligent rapid fără să puneți mâna pe telefon. Pur și simplu folosiți vocea pentru a efectua apeluri, pentru a trimite mesaje text sau pentru a verifica bateria căștilor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version