Home Smart Smartphones Noile telefoane HardCase de la Energizer la MWC 2019

Noile telefoane HardCase de la Energizer la MWC 2019

0
Noile telefoane HardCase

Noile telefoane HardCase ultra rezistente: HardCase H501S, H570S și H591S prezentate la MWC 2019. Dispozitivele sunt dotate cu baterii foarte puternice, de până la 6.500 mAh pentru ore în șir de acțiune continuă.

Acestea sunt concepute pentru a absorbi toate șocurile și pentru a rezista la cele mai extreme condiții. Fără a sacrifica designul lor modern. Certificarea este IP68 și MIL-STD.

Noile telefoane HardCase sunt robuste și rezistente la apă

Gama HardCase se bazează pe robustețe și rezistența la apă. Pentru a asigura liniștea utilizatorilor, indiferent dacă aceștia sunt sportivi, profesioniști care lucrează pe teren, sau pur și simplu au o viață dinamică.

Expertiza Energizer® se reflectă în designul smartphone-urilor. Care îndeplinesc cerințele standardelor militare MIL-STD, pentru a asigura robustețea în orice situație.

Modelele HardCase H501S, H570S și H591S rezistă căderilor de la 1,2 m. Când vine vorba de rezistența la apă a telefoanelor certificate IP68, aceasta asigură o funcționare perfectă chiar și după 30 de minute de imersiune la o adâncime de 1,5 m.

Și, din moment ce toate ecrane sunt supuse la zgârieturi, noile smartphone-uri sunt acoperite cu sticla de protecție Corning® Gorilla® Glass.

Capacitate a bateriei nemaiîntâlnită până acum la smartphone-urile robuste

Smartphone-urile robuste Energizer® sunt dotate cu baterii de capacități excepționale. De 5.800 mAh în cazul modelului HardCase H591S și 6.500 mAh pe modelul H570S.

Acestea permit utilizatorilor să utilizeze GPS-ul, să vizioneze videoclipuri sau să utilizeze aplicațiile lor favorite timp de ore întregi.

HardCase H570S și H591S încorporează funcția inovatoare de încărcare rapidă printr-un port USB-C, pentru a economisi timp la alimentare.

Design și caracteristici care îmbunătățesc experiența HardCase

Noile smartphone-uri HardCase se evidențiază prin designul modern și dinamic. Datorită unei combinații de materiale diferite, texturi și culori. Acest aspect sport este, de asemenea, destinat să fie elegant și să se potrivească atât utilizării personale, cât și profesionale.

Designul este susținut de capacitatea telefonului de a utiliza două cartele SIM în același timp.

Datorită ecranului 18:9 HD+ de pe modelul H570S și a ecranului curbat FHD+ 2.5D de pe modelul H591S, experiența vizuală este bogată și colorată.

Modelele H501S și H570S au două camere pe partea din spate și o cameră frontală. În timp ce H591S are doi senzori pe partea din spate (16MP + 0,3MP) și doi senzori frontali (8MP + 0,3MP). Fotografiile, fie că sunt făcute pe uscat sau sub apă, sunt luminoase, redate natural și cu profunzime de câmp.

NFC (Communication Near Field) se numără printre caracteristicile care accentuează atractivitatea gamei.

ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version