Home Smart Smartphones Samsung lansează Galaxy S10 în România

Samsung lansează Galaxy S10 în România

0
GalaxyS10

Samsung lansează Galaxy S10 în România, în cadrul unui eveniment aniversar ce a marcat 10 ani de Galaxy.

Precomenzile pentru noua gamă au început din data de 21 februarie. De astăzi smartphone-urile sunt disponibile în magazine, dar și online, în nuanțele: Prism White, Prism Black, Prism Green, Prism Blue și Canary Yellow. Galaxy S10+ vine pe piață și în două variante noi, ceramice: Ceramic Black și Ceramic White, dar și cu o capacitate de 1TB.

10 ani de Galaxy – o decadă plină de inovații tehnologice

Seria Galaxy S a adus unele dintre primele inovații din industrie. Oferind utilizatorilor o experiență incredibilă și libertatea de a alege device-ul potrivit pentru ei. Totodată, seria s-a diferențiat, de-a lungul timpului, prin întregul sistem de funcționalități oferit. Dar și prin design-ul premium, gândit să fie cât mai ușor de folosit, prin inovație și, nu în ultimul rând, prin putere.

Samsung a fost un deschizător de drumuri odată cu lansarea primului S. Cel puțin pe categoria de telefoane inteligente cu Android. Și continuă să facă acest lucru, în prezent, prin noul Galaxy S10 și inovațiile aduse odată cu lansarea sa. Prin tehnologia 5G pe versiunea Galaxy S10 5G. Continuând cu capacitate de 1TB sau primul telefon smartphone certificat HDR10+, cameră și performanțe inteligente, cât și cu securitate maximă.

De altfel, în cadrul evenimentului de lansare al Galaxy S10 în București, invitații au avut ocazia să rememoreze întreaga generație de device-uri din seria Galaxy S. Printr-o instalație digitală specială, sub forma unui caleidoscop  – #10YearsOfGalaxy Wall.

Samsung lansează Galaxy S10 în România

Fiecare model din seria Galaxy a avut un poster propriu, realizat de câte un artist diferit, cu numele modelului ilustrat. După scanarea numelui cu aplicația dARe by Samsung, invitații au descoperit o ilustrație animată de artiști în realitate augmentată.

De asemenea, cei interesați să testeze noile smartphone-uri au putut face acest lucru într-o zonă dedicată.

Samsung lansează Galaxy S10 în România

Cu trei dispozitive premium, Samsung are avantajul unui deceniu în care s-a aflat în topul liderilor din tehnologia smartphone-urilor.

Galaxy S10 a fost proiectat pentru cei care își doresc un smartphone premium. Cu performanță puternică, care pregătește terenul pentru următoarea generație de experiențe mobile. Galaxy S10+ punctează cu brio toate specificațiile tehnice, de la display, la cameră, performanță. Galaxy S10e a fost construit pentru cei care își doresc toate funcționalitățile avansate într-un pachet compact, pe un ecran plat.

Galaxy S10 are cel mai bun ecran produs vreodată de Samsung, primul ecran dinamic AMOLED din lume. Fiind primul telefon smartphone certificat HDR10+, ecranul oferă conținut digital viu, o gamă largă de culori pentru imagini dinamice cât mai realiste.

Ecranul unic Infinity-O al Galaxy S10 îmbină o serie de senzori cu tehnologia camerei într-un ecran de tip hole-in display. Pentru a maximiza proprietățile ecranului și a ne ține departe de distrageri.

Ecranul dinamic AMOLED al Galaxy S10 include și primul scaner de amprente cu ultrasunete încorporat. Care citește contururile 3D ale amprentei fizice – nu o imagine 2D a acestuia – pentru o îmbunătățire anti-spoofing. Cu prima certificare FIDO Alliance Biometric Component din lume, această autentificare biometrică oferă securitate de ultimă generație, pentru a menține telefonul în siguranță.

Samsung Galaxy S10 introduce o nouă tehnologie în ceea ce privește camera foto și o inteligență avansată. Care face mult mai ușoară surprinderea de fotografii și videoclipuri. Atât camerele din față, cât și cele din spate pot fotografia la calitate UHD. Și, pentru prima oară în industrie, camera din spate oferă flexibilitatea de a înregistra în HDR10+.

Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România:

În 2019 marcăm 10 ani de Galaxy, ceea ce ne face să privim în urmă și să ne uitam la ceea ce am realizat, ca brand.

Cu fiecare Galaxy S am reușit să aducem inovații semnificative în industrie, iar pentru asta le mulțumim partenerilor, utilizatorilor și tuturor celor care au crezut în noi.

Lucrăm responsabil și transparent. Pentru a ne asigura că, atunci când lansăm un nou dispozitiv sau o nouă tehnologie, acestea au fost ajustate pentru a oferi cea mai bună experiență. Și cele mai performante tehnologii”.

Galaxy S10 are atât un hardware premium, cât și software bazat pe machine learning. Galaxy S10 este cel mai inteligent dispozitiv Samsung. Dispunând de noi capabilități de partajare, performanțe îmbunătățite datorită inteligenței artificiale, precum și Wi-Fi inteligent.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version