Home Lifestyle Prima dată cu FOREO LUNA play smart și UFO mini

Prima dată cu FOREO LUNA play smart și UFO mini

0

Astăzi, a fost prima dată cu FOREO LUNA play smart și UFO mini. Dacă ați văzut anunțul de pe Instagram Stories, știți că folosesc culoarea oily. Dispozitivele nu sunt mai mari decât podul palmei. Lucru ce le face ultra-portabile și ușor de utilizat. Sunt foarte stylish și îți cam vine să le mănânci.

Prima dată cu FOREO LUNA play smart

Pentru a folosi FOREO LUNA play smart, trebuie să descarci în telefon aplicația FOREO. Asta am și făcut. Am instalat-o, într-un minut mi-am făcut cont și am intrat în procesul de analiză a pielii.

Primul pas e să îți conectezi dispozitivul FOREO la aplicație. Faci asta apăsând lung butonul de pe spate, timp de 5 secunde. Dar, vei avea un fel de asistent personal direct din aplicație. Îți va spune pas cu pas ce trebuie să faci.

Când trebuie să folosești senzorii de măsurare pe obrazul drept. Când măsori pe obrazul stâng, apoi pe frunte și pe nas.

La final, primești o analiză a tenului și un program de curățare personalizat.

LUNA PLAY SMART

Ce mi-a spus aplicația după măsurarea cu FOREO LUNA play smart

Rezultatul analizei pielii arată că hidratarea e la un nivel redus. Deși mă așteptam să am vârsta pielii de vreo 40+ ani, se pare că e doar cu +2 ani mai mare. Asta înseamnă că am șanse să obțin rezultate maxime într-un timp relativ scurt.

Din ce înțeleg din aplicația FOREO, rezultatul analizei pielii este la 50/100.

La final, am primit programul personalizat de curățare. Trebuie să curăț tenul cu FOREO LUNA play smart timp de 40 de secunde, câte 10 secunde pe fiecare zonă.

Cum se simte tenul după prima curățare cu LUNA play smart

Trebuie să recunosc că am fost super sceptică de faptul că pot avea rezultate bune. Pentru curățare, mi-am înmuiat tenul cu apă călduță. Apoi, am aplicat gelul de curățare vegan pe care îl folosesc zilnic și am început să curăț cu LUNA.

Inițial, am avut impresia că nu sunt suficiente cele 40 de secunde recomandate. Dar după ce am clătit bine și am șters tenul prin tamponare, m-am ales cu o piele foarte fină.

Dacă obișnuiți să vă faceți scrub, cam aceeași senzație de finețe o veți simți. Doar că, nu e deloc agresat tenul. Curățarea are loc atât de fin și discret, încât e o reală plăcere să faci asta.

Prima dată cu FOREO UFO mini

Am conectat FOREO UFO smart la aplicația FOREO. E la fel de simplu ca la LUNA play mini. Durează doar 5 secunde. Aplicația îți deschide o interfață MY UFO de unde să alegi dacă vei folosi un prorgam de zi sau de noapte.

Am selectat programul de zi și aplicația a solicitat scanarea codului de bare de pe mască. Am folosit masca ”Make My Day” de la Foreo. Aceasta are în compoziție acid hialuronic și alge roșii.

Asistentul tău personal din aplicație îți spune cum să montezi masca pe FOREO UFO mini. Apoi, te ghidează pentru aplicarea ei pe ten urmarea tratamentului cu UFO.

Cum se simte tenul în timpul utilizării FOREO UFO mini

Prima dată simți o ușoară vibrație, cât timp întinzi masca pe tot tenul. Apoi, simți o căldură ușoară emanată de lampa de culoare roșie, împreună cu o vibrație ceva mai puternică.

Pe măsură ce avansezi, culoare lămpii se schimbă în verde, iar vibrațiile și căldura se diminuează. Asistentul personal te anunță că te apropii de finalul procedurii.

Pe toată durata procedurii, dacă folosești aplicația, ai parte de consilierea unei voci plăcute/ Aceasta este acompaniată de o muzică de SPA. La final, chiar te simți relaxată. E foarte plăcută experiența.

În ceea ce privește rezultatul final, tenul rămâne foarte fin. În plus, se simte mult mai hidratat.

Continui să utilizez cele două dispozitive. Aceasta a fost doar prima dată cu FOREO LUNA play smart și UFO mini. Există semne că vor fi rezultate promițătoare. O să-mi achiziționez ceva mai multe măști de la FOREO. Dacă aveți recomandări, le aștept în comentarii.

A, da, am uitat să vă spun că am introdus ambele produse pe site-ul www.foreo.com. Știți voi, pentru garanție. Procesul este unul foarte simplu, intri pe foreo.com/support, introduci codul de produs, data achiziționării și dai submit.

Ne revedem într-o săptămână cu un review complet și un video despre produsele FOREO.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version