Home Divertisment Aplicaţii Noua funcție Adobe Lightroom pentru import, disponibilă pe iPhone și iPad

Noua funcție Adobe Lightroom pentru import, disponibilă pe iPhone și iPad

0

Noua funcție Adobe Lightroom, pentru import, va fi disponibilă atât pe iPhone, cât și pe iPad.

Utilizatorii de Lightroom pe iOS se vor bucura în sfârșit de importul direct al fotografiilor. Acest lucru va putea fi efectuat de pe un card SD sau de pe un stick.

De ce era atât de așteptată noua funcție Adobe Lightroom

Înainte de această funcție, utilizatorii trebuiau să importe fotografiile în galerie, iar mai apoi acestea să fie copiate în librăria aplicației.

Procesul nu dura foarte mult, dar ocupa mult spațiu, plus ștergerea ulterioară a acestora din galerie. Cu noua funcție, utilizatorii vor putea edita pozele mai ușor, fără a îngreuna dispozitivul cu mai multe copii ale aceleiași poze.

După ce conectezi un card de memorie sau un stick în dispozitiv, Lightroom va detecta imediat acest lucru. Apoi poți alege importarea tuturor fișierelor sau doar a celor necesare. Lightroom te va întreba dacă vrei să ștergi fișierele de pe suportul extern. Chiar dacă răspunsul tău va fi „nu”, fotografiile vor avea automat o copie de rezervă în Creative Cloud, dacă funcția este activată.

Ce funcții noi mai aduce Adobe Lightroom

Pe lângă mult așteptata funcție, Adobe a mai dezvăluit și alte instrumente, anunțate la conferința MAX din acest an. Probabil nu toate vor fi adăugate în Ligthroom.

– Project All In – instrumentul scanează două fotografii, identifică persoana lipsă dintr-una dintre poze, după care o adaugă în cealaltă poză printr-un decupaj;
– Project Sound Seek – funcție care depistează sunetele obișnuite ale vorbitorilor în înregistrări audio, precum bâlbâielile, și le elimină pentru ușurarea editării înregistrării;
– Project Image Tango – combină forme și texturi. De exemplu, poate combina schița unei păsări cu textura unei poze cu o pasăre adevărată;
– Project Sweet Talk – creează videoclipuri animate din desene statice;
– Project About Face – instrumentul care detectează modificări făcute asupra feței, corpului unei persoane din poză. Acest instrument ar putea ajuta tinerii să realizeze că nu toate vedetele au un corp sau zâmbet perfect, cum arată în pozele postate de acestea pe platformele de social media.

Încă nu este nimic sigur în ceea ce privește aceste instrumente. Dar utilizatorii sunt interesați de ele și speră să le poată folosi în versiunile următoare ale aplicației.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version