Home Divertisment Evoluţie Noul gadget de la L’Oreal știe de ce are nevoie tenul tău

Noul gadget de la L’Oreal știe de ce are nevoie tenul tău

0

Noul gadget de la L’Oreal promite să aibă grijă de tenul tău și să îți ofere nuanțe de ruj după bunul plac. Aproape în fiecare lună apare câte o nouă companie în industria de înfrumusețare. Acestea promit produse personalizate pentru nevoile tipului tău de piele și nu numai. Dacă nu știați, industria de beauty la nivel global este evaluată la peste 450 de miliarde de dolari. Tot la acel nivel se află și industria de contrafăcute din domeniul de beauty. Așa că, aveți grijă pe ce produse dați banii.

Totuși, există și mulți factori de mediu care afectează ce produse ar trebui să folosești, mai ales când mergi în vacanță. Desigur, nu e deloc convenabil să cumperi un produs pentru iernile geroase și altul pentru verile călduroase. Tocmai de asta, dispozitivul Perso îți poate fi foarte folositor.

L’Oreal vine cu un dispozitiv elegant care funcționează cu sistemul Perso Smart Skincare. Acesta este un dispenser care scoate o cantitate mică de cremă. Formula este creată de fiecare dată când apeși pe buton.

Cum te-ar putea ajuta noul gadget de la L’Oreal

Pentru beneficiile dispenserului, trebuie să folosești aplicația companiei pentru a-ți face un profil. Apoi, trebuie să faci trei poze din diferite unghiuri ale feței tale și să specifici ce probleme are tenul tău.

Aplicația se va folosi de sistemul L’Oreal Modiface pentru a-ți verifica selfi-urile de riduri, pete de soare și pori. Bazându-se pe locația ta, inteligența artificială va lua apoi în considerare factorii de mediu precum temperatura, valoarea de polen și de radiații UV. Poți alege tipul de formulă dorit pentru a crea un ser, o cremă hidratantă sau o cremă pentru ochi.

Apoi, ca să creezi formula, trebuie doar să apeși un buton din aplicație sau cel al dispozitivului și Perso va decide ce ingrediente sunt potrivite pentru tine în acel moment al zilei.

De exemplu, dacă vrei să-l folosești seara, ai putea obține o cremă cu mai multe ingrediente active, din moment ce pielea ta nu este expusă la soare. Dacă îl vei folosi dimineața, Perso ar putea include mai multă protecție solară și chiar și un strop de hidratare.

Din ce este format dispozitivul

Acesta conține 3 cartușe. Prin urmare, poți folosi doar 3 ingrediente în același timp. Ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate de cartușe disponibile și le poți schimba de fiecare dată când dorești ceva diferit.

După ce apeși pe buton, cartușurile vor elibera cantitatea necesară din fiecare ingredient pe o suprafață din partea de sus a dispozitivului. Poți folosi degetul pentru a amesteca ingredientele înainte de aplicare. Mai mult, L’Oreal spune că Perso produce cantitatea potrivită de produs de fiecare dată când este folosit. Deci, nu e nevoie să te îngrijorezi că trebuie să ștergi surplusul de cremă sau să mai refaci amestecul.

Perso îți poate crea și nuanțe de ruj

Dispozitivul îți permite să alegi ce culoare de ruj vrei să folosești în ziua respectivă. De asemenea, poate genera o selecție de nuanțe, ce au la bază ultimele tendințe ale influencerilor de pe Instagram, pentru a fi mereu în trend.

Mai mult, îți poți face chiar tu o nuanță, cu ajutorul camerei de realitate augmentată pentru a suprapune în mod digital nuanța pe buzele tale. Realitatea augmentată este foarte precisă când vine vorba de nuanța rujului. Din păcate, nu ne putem aștepta la acest produs prea curând, deoarece în prezent, nu este altceva decât un prototip. Cel mai devreme l-am putea găsi pe piață în 2021.

Guive Balooch, șeful incubatorului tehnologic L’Oreal, spune că echipa lui încă descoperă detalii despre ce ar trebui să conțină flacoanele. Mai mult, și care dintre brandurile L’Oreal ar trebui introduse în sistemul dispozitivului. Dispenserul este unul foarte practic dacă ai probleme cu tenul sau nu știi ce nuanță de ruj să folosești. Perso îți poate oferi beneficiile mai multor tuburi de creme pentru a-ți ține tenul sub control, toate într-un dispozitiv mic.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version