Home Smart Smart TV Panasonic lansează smart TV-ul OLED HZ2000

Panasonic lansează smart TV-ul OLED HZ2000

0

Panasonic lansează smart TV-ul OLED HZ2000. Acesta este disponibil la dimensiuni de 65 și 55 inch (respectiv 165 și 140 cm), cu un panou personalizat Master HDR OLED Professional Edition, dotat cu îmbunătățiri hardware realizate de Panasonic.

Noul televizor evidențiază o precizie inegalabilă a culorilor și un nivel de luminozitate medie considerabil mai bun. Acesta a fost optimizat de un expert colorist de la Hollywood.

HZ2000 este primul TV OLED din lume compatibil atât cu tehnologia Dolby Vision IQ, cât și cu Filmmaker Mode. În afară de Dolby Vision, HDR10 + și HLG Photo, formatul imaginii statice care aduce fotografia în lumea HDR.

Panasonic lansează smart TV-ul OLED HZ200 compatibil nu doar cu Filmmaker Mode

Dar îi adaugă noua funcție „Intelligent Sensing” creată de Panasonic. Aceasta ajustează dinamic imaginea pe baza nivelului de lumină ambientală. Panasonic HZ2000 este un produs care garantează spectatorilor că se pot bucura de calitatea imaginii HDR la nivel Hollywood. Atât în medii întunecate cât și în cele bine luminate.

Dolby Vision IQ extinde avantajele Dolby Vision dincolo de HDR. Asta prin optimizarea inteligentă a experiențelor privind calitatea imaginilor. Indiferent de lumina ambientală sau de tipul de conținut. Toate fără ca spectatorii să-și folosească telecomanda.

Pentru cinefilii adevărați și partenerii de post-producție

Panasonic și-a extins posibilitățile de calibrare prin adăugarea a două puncte de calibrare suplimentare la primele niveluri de semnal ale lumii de 0,5% și 1,3%. Acest lucru va permite telespectatorilor să controleze tranziția dinspre negru cu niveluri de precizie și mai mari.

Spectatorii vor putea calibra pentru prima dată conținutul Dolby Vision pe televizoarele Panasonic.

În ceea ce privește sunetul Panasonic HZ2000

Acesta este dotat cu boxe inovatoare încorporate, orientate în sus, capabile să furnizeze cu ușurință un sunet imersiv Dolby Atmos. Sistemul audio a fost realizat în colaborare cu inginerii Technics. Cu suport pentru asistenți vocali, HZ2000 se poate integra perfect unei configurații Smart Home.

Flagshipul categoriei OLED de la Panasonic este reglat de un colorist de top de la Hollywood numit Stefan Sonnenfeld.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version