Home Smart Smartphones Bateria Motorola RAZR ”moare repede”

Bateria Motorola RAZR ”moare repede”

0

Android Central a testat bateria Motorola RAZR, iar concluziile nu sunt unele optimiste. Am spus-o și repet, RAZR pliabil este, din punctul meu de vedere, cel mai urât telefon. Da, nostalgicii o să-mi sară în cap. Însă, dacă ești nostalgic, caută un RAZR vechi, cumpără-l, admiră-l și aia e. Dar, nu investi peste 1500 euro în telefonul pliabil de la Motorola, decât dacă nu ai ce face cu banii.

Bateria unui telefon nu se testează în primele 48 de ore de utilizare. Am mai spus asta și cu alte ocazii. Da, poți să îți faci o idee despre performanțele ei. Însă, dat fiind că fiecare telefon se comportă diferit în funcție de modul în care este utilizat de cumpărător, abia după 3 – 6 luni poți afirma că bateria unui produs este bună sau nu.

Însă, Motorola RAZR n-are cum să aibă cea mai bună autonomie, nici după 3 – 6 luni de testare și optimizare. Asta pentru că, bateria acestuia este de doar 2510 mAh. În condițiile în care utilizatorii cer capacitate mai mare pentru autonomie mai mare, de la an la an.

În plus, să pui o baterie de 2510 mAh pe un telefon cu două ecrane, e cât se poate de neinspirat.

Android Central a testat bateria Motorola RAZR din două perspective:

  1. Durata totală de viață – ”este dezamăgitoare”

În regim de utilizare moderată, autonomia ajunge la 13 ore, cu plus – minus o oră. În regim de utilizare intensă, bateria se epuizează în până la două ore. Ceea ce este incredibil!

Pentru că Fold este încă singurul competitor al Motorola RAZR, pot să compar. Iar ceea ce am de zis este că între cele două, raportat la cele transmise de Android Central – nu există termen de comparație. Bateria Galaxy Fold oferă energie de până la 2 zile la utilizare moderată și de o zi la utilizare intensă. Iar intensă înseamnă vizionat seriale, realizat fotografii, jucat Clash Royale și ținut datele pornite.

  1. Durata cu afișaj screen-on-time

Autonomia se pare că nu ajunge la 5 ore de utilizare. Iar asta e influențată oricum de modul în care percepe și optimizează telefonul interacțiunea utilizatorului cu el. Motorola spune că este programat un update, dar nu precizează nimic cu privire la îmbunătățirea bateriei.

Așadar, potrivit lui Nirave Gondhia de la Android Central, ”vei încărca Motorola RAZR des”.

Să plătești peste 1500 euro pentru un telefon care ”moare” după nici 12 ore de utilizare, e trist.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version