Home Smart Smartphones Huawei lansează primul telefon din seria P40

Huawei lansează primul telefon din seria P40

0

Huawei lansează P40 lite, primul telefon din noua serie flagship care ar trebui să se lanseze  pe 26 martie.

Cum este Huawei P40 Lite

Acesta vine cu un procesor Kirin 810 de 7 nm. Telefonul folosește același procesor cu Honor 9X Pro, lansat recent la nivel global. Kirin 810 rivalizează cu procesoarele Snapdragon 675 și Snapdragon 730 de la Qualcomm.

P40 lite poate înregistra video doar până la 1080p la 30 de cadre pe secundă. Mai mult, procesorul telefonului vine la pachet cu 6GB de memorie RAM și capacitate de stocare internă de 128GB.

Display-ul IPS LCD al acestuia este de 6,4 inch, cu o rezoluție Full HD+ de 2.310 x 1.080 pixeli. Camera frontală a telefonului de tip punch-hole are 16MP, în timp ce camera principală include un senzor de 48MP, o lentilă wide-angle, o cameră macro de 2 MP și încă un senzor de 2MP. Dispunerea celor 4 camere este asemănătoare cu cea a seriei iPhone 11 și Pixel 4.

Huawei lansează primul telefon cu o pereche gratuită de Huawei FreeBuds 3

Deloc surpinzător, P40 Lite vine cu Android 10 și interfață EMUI 10. De asemenea, telefonul vine echipat cu serviciile mobile de la Huawei și cu o versiune actualizată a Huawei AppGallery. Din moment ce producătorul chinez are interdicție din partea guvernului american să facă afaceri cu producătorii americani, telefonul, cum era normal, nu beneficiază de serviciile Google.

Capacitatea bateriei smartphone-ului este de 4.200 mAh și are suport pentrh încărcare rapidă de 40W. Bateria și viteza de încărcare rapidă nu sunt beneficii noi, acestea fiind întâlnite și la modelele P30 Pro și Mate 20 Pro. Mai mult, P40 lite vine în 3 culori: Crush Green, Sakura Pink și Midnight Black.

Terminalul mobul va fi disponibil în Spania începând cu data de 2 martie și poate fi achiziționat din magazinul online al companiei. La precomanda modelului, utilizatorii vor primi o pereche gratuită de Huawei FreeBuds 3.

Prețul telefonului este de 299 euro. Mai mult, este de așteptat ca acest model să fie disponibil și pentru alte regiuni ale Europei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version