Home Homepage Apple vine cu un design nou pentru următorul iPhone

Apple vine cu un design nou pentru următorul iPhone

0

Apple vine cu un design nou pentru următorul iPhone. De asemenea, dezvoltă un difuzor HomePod mai ieftin, potrivit Bloomberg.

Apple vine cu un design nou pentru următorul iPhone

Următorul flagship Apple poate semăna mai mult cu clasicul iPhone 5 decât cu actualul iPhone 11 Pro, potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg. Se pare că, dispozitivele viitoare vor avea margini netede, de oțel, spre deosebire de cele curbate.

La aceste modificări se adaugă un ecran plat. Cu alte cuvinte, ne putem imagina actualul iPad cu niște rame mult mai mici și adus la dimensiunea unui smartphone.

Apple vine cu un design nou pentru următorul iPhone

Acest ultim raport se potrivește cu zvonurile anterioare conform cărora iPhone-ul 2020 ar putea arăta ca iPhone 4. Adică va avea un spate de sticlă, dar va fi similar cu iPhone 5. Acest lucru ar marca o schimbare semnificativă în actualul design, făcându-ne să ne întrebam care design Apple e mai bun.

De asemenea, are sens ca Apple să-și armonizeze design-urile iPhone și iPad, deoarece smartphone-urile Apple urmăresc o schimbare în design.

Mai multe noutăți de la Apple

Se pare că, următoarele modele Pro vor avea trei camere pe spate, în timp ce dispozitivele inferioare vor avea două. Apple intenționează să introducă sistemul 3D LIDAR de la iPad Pro pe iPhone-urile sale de top.

Acest lucru urmărește îmbunătățirea aplicațiilor AR. Cel mai mare model de smartphone va avea un ecran de 6,5 inch.

Apple ia în calcul reducerea ecranului iPhone 11. Se pare că, toate telefoanele de ultimă generație vor avea procesoare mult mai rapide, în special pentru activitățile AI și AR.

De asemenea, Apple lucrează la un difuzor HomePod mai ieftin, care ar putea să apară în acest an, adaugă Bloomberg.

În mod normal, Apple lansează noi dispozitive iPhone în septembrie. Însă pe fondul problemelor întâmpinate cu lanțurile de aprovizionare provocate de Covid-19, lansările ar putea suferi modificări anul acesta.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version