Home Monitoare Monitorul Full HD Philips 272B1G, din iunie la 1.107 lei

Monitorul Full HD Philips 272B1G, din iunie la 1.107 lei

0

Monitorul Full HD Philips 272B1G este conceput pentru confort și productivitate optime la locul de muncă. Acesta are un impact redus asupra mediului înconjurător. Monitorul de 27″ (68,6 cm) aduce îmbunătățiri fată de modelul 241B7QGJ si integrează o gama completă de funcții și tehnologii inteligente. Printre acestea se numără tehnologia IPS, modul LowBlue și Smart Ergo Base.

Monitorul Philips 272B1G este alegerea perfectă pentru profesioniștii ce sunt în căutarea unei soluții eco-friendly. Dispozitivul respectă cele mai noi standarde de eficiență energetică, garantat de certificarea Energy Star 8.0.

Monitorul este conceput special pentru a avea cel mai mic impact posibil asupra mediului. Conform standardelor RoHS, acest monitor eco-friendly este complet lipsit de substanțe precum plumb, mercur și PVC sau BFR. Mai mult decât atât, toată carcasa din plastic a monitorului, șasiului metalic și materialele în care este ambalat sunt 100% reciclabile.

Monitorul Full HD Philips 272B1G – Prietenos cu mediul înconjurător

PowerSensor detectează absența utilizatorului printr-un senzor infraroșu inofensiv și reduce automat luminozitatea monitorului. Acest lucru duce la reducerea costurilor energiei cu până la 70%.

Monitorul dispune și de tehnologia LightSensor, care ajustează luminozitatea în funcție de condițiile de lumină ambientală și vine cu opțiunea Zero Power. Funcția cea din urmă pune capăt consumului de energie latent la cu un simplul comutatorului 0-watt.

Philips 272B1G folosește o nouă tehnologie de iluminare LED. Aceasta menține luminozitatea și culoarea uniformă folosind mult mai puțină energie electrica. Gradul energetic A++ subliniază eficiența energetică a acestui model.

Pentru a-și completa obiectivul de a economisi energie electrică, Philips a adăugat un comutator de consum zero. Astfel cu un simplu întrerupător (amplasat în mod convenabil pe spatele monitorului), alimentarea este întrerupta complet.

Mix-ul perfect între sustenabilitate și performanțe ridicate

Philips 272B1G dispune de un ecran cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080) și tehnologie IPS. Panourile IPS sunt o alegere excelentă pentru profesioniștii care necesită în permanență acuratețe a culorilor și luminozitate constantă. Tehnologia Adaptive-Sync garantează o calitate video perfectă.

Philips 272B1G este echipat cu principalele caracteristici ergonomice pentru a maximiza confortul utilizatorului. Modul LowBlue și tehnologia Flicker contribuie la o experiență de lucru prietenoasă cu ochii utilizatorului. În timp ce baza SmartErgo reglabilă permite utilizatorilor să plaseze monitorul în poziția optimă pentru confort maxim

Monitorul Philips 272B1G este disponibil din iunie 2020 cu un preț recomandat de 1.107 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version