Home Divertisment Demarăm proiectul „Vara DIY cu Ryobi One+”

Demarăm proiectul „Vara DIY cu Ryobi One+”

0
Vara DIY cu Ryobi One+

Demarăm proiectul „Vara DIY cu Ryobi One+” Powered by www.bricolaj-mag.ro. Începând cu luna iunie am luat decizia să ne relocăm la părinții Mădălinei până la toamnă.

Activitatea pe care o desfășurăm la Noobz ne permite să lucrăm de oriunde. Iar pentru că părinții au la dispoziție mult teren verde, în buza pădurii, am pus pe picioare și un cadru de relaxare pentru tinerii și familiștii din împrejurimi.

Dacă ați stat cu ochii pe conturile noastre social media, ați văzut că o săptămână am vopsit paleți. În alte zile am construit ecran de proiecție pentru film sau am montat cortul și am pus deck-ul în cort.

La curte, trebuie doar să nu vrei să muncești. Întotdeauna ți se prinde ceva de mână. Mai ai de tăiat iarbă, lemn, de construit o cușcă pentru căței, de udat florile, iar lista continuă.

Ne place foarte mult să lucrăm în echipă și să dezvoltăm proiecte DIY

Am descoperit asta în toamna anului trecut, când am construit masca pentru calorifer. Așa că vrem să ducem experiența la următorul nivel cu proiectul special ”Vara DIY cu Ryobi One+” – Powered by bricolaj-mag.ro.

Le-am propus celor de la bricolaj-mag.ro să ne trimită la test cât mai multe echipamente pentru gospodărie. În total, până la finalul verii avem 6 produse Ryobi pe care le vom folosi. Acestea sunt legate între ele de o singură componentă: ACUMULATORUL.

În mod normal, indiferent că îți cumperi un fierăstrău electric, o suflantă sau o mașină de tuns iarba, trebuie să achiziționezi baterii separate.

Ei bine, în cazul gamei Ryobi One+, chiar dacă îți cumperi 6 sau mai multe produse, nu ai nevoie de mai mult de o baterie sau două (în funcție de produs) și de încărcător.

De ce? Pentru că bateria se potrivește la toată gama de scule electrice Ryobi

Mai exact, sunt zeci de scule Ryobi pe care le poți utiliza cu același acumulator.

În acest prim video (play mai sus), am zis să vă prezentăm produsele pe care le testăm deja de două săptămâni. Prima este o mașină hibrid de tuns iarba Ryobi. Aceasta funcționează fie cu doi acumulatori de 5.0 Ah Li-Ion care vin în cutie cu mașina, fie pe fir la 230V.

În funcție de suprafața pe care ai de tuns iarba, poți folosi una dintre cele două metode. Noi vom face demonstrații atât pentru suprafețe mai mici, cât și pentru mai mari. De asemena, vom filma inclusiv cadre cu drona și GoPro Hero8, să vă faceți o idee despre cum decurg lucrurile.

Până acum, am tuns iarba pe o suprafață de 1000 de metri pătrați de două ori. O dată la o zi după ce a plouat și încă o dată când iarba era foarte bine uscată.

Însă, ce provocări am întâmpinat și ce recomandări avem, vă spunem într-un video dedicat. Cu siguranță nu vom pierde din vedere niciun aspect important despre masina Ryobi Hibrid de tuns iarba.

Vara DIY cu Ryobi One+: Trimmer Hibrid de 18V

Până acum, am folosit trimmerul pe suprafețe mai mici, cum este zona de la intrarea în curte, de o parte și de alta a aleii din pavele. Aici avem plantate tufe de tradafiri și câțiva tuia, motiv pentru care cu o mașină de tuns iarba e ceva mai dificil să pătrunzi în fiecare cotlon.

Avem și pentru acesta câteva trucuri și recomandări pe care să vi le dăm, mai ales legate de asamblare. Nu de alta, dar nouă ni s-a întâmplat ceva comic, dar în același timp periculos. E bine să fiți la rândul vostru atenți pentru a evita situațiile neplăcute. Dar, o să revenim cu detalii într-un video dedicat.

Vara DIY cu Ryobi One+: Suflanta Hibrid este al treilea produs pe care îl testăm

Oconsider ideală pentru curățarea aleii după ce am tuns iarba, dar și pentru curățarea mașinii hybrid de tuns iarba. La fel de utilă este și pentru curățat spațiul de sub paleți, unde nu poți să pătrunzi cu mătura sau aspiratorul.

După o zi ploioasă de vară, nu ai niciun chef să te apuci să mături aleea de frunze, praf și ace de tuia. Așa că, pui suflanta la treabă și face totul pentru tine. O să facem o demonstrație în acest sens în perioada următoare.

Avem, de asemenea, două scule electrice Ryobi pentru proiecte do it yourself care implică lemnul

Este vorba despre un fierăstrău pendular și unul circular, ambele de 18V. Până acum le-am folosit pentru a crea panoul de proiecție și pentru podeaua din dulapi pe care am așezat deck-ul. Însă, avem planuri mari cu ele și cu autoînfiletanta pe care am folosit-o inclusiv în proiectul cu masca de calorifer.

Vom realiza o serie de suporți pentru flori, un  pătuț pentru Eden și o bancă din paleți și vă vom prezenta pas cu pas cum au decurs lucrurile, așa cum v-am obișnuit deja.

Ultimul produs pe care îl testăm este un pistol de vopsit care ne va fi extrem de util atunci când vom vopsi produsele pe care le vom crea cu mânuțele noastre, pentru că nu mai vrem sub nicio formă să vopsim la pensulă, ca în cazul paleților.

Vara DIY cu Ryobi One+: Testare înainte de toate

Înainte de a vă prezenta sculele electrice de la Ryobi, am preferat să le testăm cel puțin două săptămâni, să vedem dacă întâmpinăm provocări care ar putea să ne afecteze proiectele.

Pentru că nu s-a întâmplat nimic neprevăzut, dăm înainte și timp de 6 săptămâni vom avea câte un proiect DIY în gospodărie pe care îl vom prezenta pe canal și pe Noobz.ro în categoria ”Vara DIY cu Ryobi One+”.

Urmăriți-ne inclusiv pe Facebook, Instagram și YouTube Mentions pentru că vom posta peste tot pe măsură ce evoluează lucrurile. Iar dacă aveți întrebări sau recomandări, nu ezitați să ne scrieți în comentarii sau în privat.

Dacă vi se pare o idee interesantă, putem face un live cu Oamenii Noobz în grupul de Facebook Oamenii Noobz, iar în timpul în care stăm de vorbă cu voi, să punem în aplicare unul dintre cele 6 proiecte DIY pe care le avem în plan.

Astfel, ne și vedem, ne auzim și mai povestim cum e vara pentru fiecare dintre noi. Așteptăm să ne scrieți în comentarii în ce zi și la ce oră v-ați dori să facem un LIVE și batem palma.

Urmăriți și testările de smartphone-uri pe care le facem vara aceasta, dar și pe cele pentru smart TV-uri sau gadgeturi pentru locuință.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version