Home Monitoare ViewSonic lansează două monitoare noi, validate Pantone

ViewSonic lansează două monitoare noi, validate Pantone

0

ViewSonic lansează două monitoare noi, validate Pantone. Este vorba despre două modele din gama ColorPro VP68A: VP2768a (27”) și VP2468a (24”). Ambele asigură implicit fidelitate ridicată a culorilor redate, moduri de afișare pentru utilizatori cu discromatopsie și conectivitate USB-C cu rol multiplu.

Pantone este practic limbajul standard de culoare. Acesta joacă un rol deosebit de important în ghidarea designerilor, producătorilor și brandurilor, care trebuie să ia decizii corecte în fiecare zi.

Gama VP68a a fost verificată și optimizată încă din fabrică cu ajutorul unor teste de culoare proprii. În timp ce, VP2768a și VP2468a au fost evaluate de Pantone, primind validarea în urma trecerii tuturor testelor de redare a celor 2161 culori de referință Pantone.

ViewSonic lansează două monitoare noi ce vin în ajutorul celor care suferă de discromatopsie

Acestea pun la dispoziția utilizatorilor două moduri unice de redare:
– simularea discromatopsiei
– filtrarea discromatopsiei.

Aceste opțiuni vin în ajutorul creatorilor de conținut și a utilizatorilor finali. Astfel, le permite unora să vadă cum ar arăta capodopera lor din perspectiva unei persoane care nu percepe corect culorile. Altora le permite să vadă mai bine detaliile de pe ecran.

Datorită conexiunii USB-C cu rol multiplu și opțiunilor de conectivitate multiplă, monitoarele VP68a pot asigura deopotrivă redare video și audio. Alimentarea se face cu până la 90W, lucru ce permite utilizatorilor să-și încarce laptopurile și telefoanele.

Soluția USB-C cu rol multiplu, proiectată cu precădere pentru companii și studiouri de design, include conectivitate Ethernet, furnizând în acest fel o conexiune cu fir, mai stabilă decât alternativa wireless.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version