Home Divertisment Aplicaţii Google adaugă 50 de noi animale AR în motorul de căutare

Google adaugă 50 de noi animale AR în motorul de căutare

0
Google adaugă 50 de noi animale

Google adaugă 50 de noi animale AR în motorul de căutare moile creaturi virtuale includ o girafă, un hipopotam și o vacă.

Google adaugă 50 de noi animale AR în motorul de căutare

Google a extins numărul creaturilor de realitate augmentată pe care le poți descoperi în motorul de căutare. Gigantul de tehnologie a anunțat pe Twitter că a adăugat 50 de animale 3D noi la motorul de căutare pe mobil. Nu le-a enumerat pe toate, dar a arătat o previzualizare cu unele dintre noile creaturi.

Printre ele se numără în special girafa, vaca, pisica, zebra, porcul, hipopotamul și chow chow. 9to5Google a dezgropat, de asemenea, o mulțime de rase noi de câini pe care le poți vedea virtual. Pe lângă Chow Chow, avem și un beagle, bulldog, corgi, dachsund și alte animăluțe pe care le poți convoca pentru timpul de joacă virtual.

Google a început să introducă animale 3D în motorul de căutare la mijlocul anului 2019, însă, a adăugat din ce în ce mai multe opțiuni de atunci. A făcut chiar echipă cu câteva muzee pentru a crea versiuni 3D ale creaturilor preistorice.

Pentru a vedea animalele 3D, trebuie doar să le cauți numele în aplicația Google sau Chrome pe majoritatea smartphone-urilor. Aici, trebuie să găsești cardul AR pe care scrie: „Vezi un/o [nume animal] de mărime natural de aproape”. Când faci clic pe „Vizualizați în 3D”, acesta va deschide camera și va pune animalul 3D în mediul tău. Astfel, poți face câteva fotografii, să zicem, cu o zebră care stă în mijlocul sufrageriei. Este o actualizare distractivă cu care te poți juca o vreme.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version